emmaterese

- en dagboksblogg -

onsdag 13.46

Publicerad 2009-04-01 13:50:51 i Allmänt

Jag drömde en sådan obehaglig dröm i natt. Det var dags för bröllop och sambon spårade ur helt totalt. Han betedde sig som att han var full och började ropa nej, när han skulle säga ja och så föll han ihop i en liten förvirrad snyftande hög och när han väl var redo att gifta sig var jag så ledsen och arg att jag bara stormade ut. Peter Haber och hela gänget från BECK-filmerna satt bland gästerna och viskade med höjda ögonbryn och menande blickar åt sambons håll. Hujja. Det var skönt att vakna och inse att det bara var en dröm.

Jag har bestämt mig för att ta ett uppehåll med den ena kursen jag läser. Det blir lite mycket med två kurser och behandlingen på Valnötsträdet samtidigt. Jag får ta resten av specialiseringen nästa termin. Jag tror att det är bra.

Hörs

Kommentarer

Postat av: Dragana

Publicerad 2009-04-03 18:35:35

Första gången jag läser din blogg Emma, måste säga att jag gillar den. Föresten vilken tur att de bara va en dröm för vem vill ha beck gänget på sitt bröllop :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela