emmaterese

- en dagboksblogg -

fredag 19.46

Publicerad 2009-07-17 19:47:38 i Allmänt

Nu åker vi till Hultsfred där sambon med vänner ska gå på Sonisphere och se bland andra Metallica och Mastodon. Själv ska jag bara vara hemma hos föräldrarna och ta det lugnt i vanlig ordning.

Annars är det mesta bra. Vi (läs jag) planerar bröllop för fullt.

Hörs

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2009-07-21 19:51:17

Hej Emma!

Jag vet inte om du kommer ihåg mig. Vi har gått i samma klass nu under hösten och våren. Hoppas att allting är bra med dig nu när bröllopet ligger framför dina fötter..=). Såg att du fanns med på klasslistan på den sommarkursen jag läser och du också förmodligen. Jag har haft lite problem med några böcker som jag har beställt. De har inte kommit än och det är något knas...Så jag tänkte fråga om du har dem och om jag kanske skulle kunna få låna dem? Böckerna. Litteraturvetenskap-en inledning. Barn och ungdomsböcker genom tiderna. Läsa, tolka och förstå. Barnbokens byggklossar. Tacksam för svar! Sköt om dig! KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela