emmaterese

- en dagboksblogg -

söndag 14 feb. 18.53

Publicerad 2010-02-14 19:00:08 i Allmänt

Idag känns det äntligen som att den huggande smärtan i magen har försvunnit. Jag förstår, och vet, att man kan förvänta sig en hel del smärta efter en operation, men det gör ju lika ont för det. Ända sedan i tisdags så har jag mest legat i soffan, haft ont och varit ledsen men idag känns allt mycket bättre. Jag befinner mig fortfarande mest i soffan, men utan att ha speciellt ont eller vara det minsta ledsen.

Nu i eftermiddag/kväll har jag sett på de mest hjärnbefriande tv-program som får på tv just nu (Paradise Hotell har ju visst slutat gå). Först såg jag på The Real Housewife´s Of New Jersey, sen på Tough Love och snart så är det Tabitha´s saloon takeover och Project Runway. Söndagar är en av de två kvällar i veckan då jag är ensam hemma och det är roligt att det går sådana program på tv då som jag vet att maken inte är det minsta intresserad av. Men - jag, jag äääääälskar hjärnbefriad underhållning!

Imorgon ska jag till skolan och försöka ta igen allt skolarbete som jag missat. Har egentligen inte haft tid att vila den här veckan, men har gjort det ändå. Jag behövde vila mig efter operationen och jag hade nog inte orkat skriva så mycket tenta i alla fall. Men, som sagt, imorgon får jag betala priset för min "sjukskrivning".

Hörs

Kommentarer

Postat av: mamma Pia

Publicerad 2010-02-14 19:55:01

Bra att du vilat dig tycker jag. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela