emmaterese

- en dagboksblogg -

2 feb. 11.26

Publicerad 2011-02-02 11:39:13 i Allmänt

Det här programmet Doctors, ni vet. Fyra läkare med olika specialistområden sitter vid ett bord och berättar saker om människors hälsa. Det hela är väldigt amerikanskt och alla råd de har är väldigt präktiga. En av läkarna är gynekolog och varje gång hon pratar om sex så måste hon påpeka att hon menar sex med sin make/maka, inte skulle väl någon som såg på programmet ha sex utom äktenskapet? Ja, ni förstår, det är väldigt helylleamerikanskt.

Det jag ville komma fram till med detta inlägget är att jag undrar om de tror att vi alla är dumma i huvudet? Hittills i dagens program har läkarna konstaterat att det är ohälsosamt att röka (VA?! Näääää?) och all det är väldigt viktigt att ha hjälm på sig när man åker skateboard. Inte Nobelpris-material direkt.

Idag fick vi goda nyheter, förresten, men jag berättar inte än. Ni får veta nästa vecka eller så.. :)

Hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela