emmaterese

- en dagboksblogg -

... kurslitteratur.se

Publicerad 2011-10-08 20:58:24 i Allmänt

Idag har det varit lite fart på oss. Faktiskt.

När vi varit på Ö'n i några timmar och socialiserat oss med familjen där så åkte vi hem och satte oss direkt med en hel kasse (!!) med viktiga (???) papper som vi sorterade. Den kassen har stått orörd sedan vi flyttade från den förra lägenheten så det kändes inte som att det var superviktiga saker där, men en del fick bli kvar och en del fick gå till släng.

Vi fick lite blodad tand av detta, kan man säga, för när alla papper var sorterade gick vi på vårt minst sagt stökiga förråd. Vi röjde ut allt därifrån och sorterade detta också. Detta resulterade i att hela hallen blev full av saker som antingen skulle slängas i återvinningen eller lämnas i klädinsamlingen. Vi fyllde (ja, fyllde!) bilen och åkte bort till vår återvinning här i Rocken och blev av med klabbet. Så skönt! Nu är det betydligt mindre saker i förrådet och allt ska med till nya lägenheten. Ingen gammal skit där inte.

Sen, åkte vi hem och lagade middag och kollade färdigt på en film vi började på igår. Efter det så har jag rensat lite mer i andra garderober och ställt det utrensade vid dörren, redo att åkas med till återvinningsstationen imorgon. Det är skönt att få lite ordning nu inför att vi ska börja packa. Skönt att ha koll på vad det finns i lägenheten.

Nu funderar jag på om jag ska försöka sälja all min kurslitteratur som jag har som bara ligger och skräpar. Är det värt mödan, tror ni? Kanske ska sätta in en annons på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela