emmaterese

- en dagboksblogg -

Hem till byn

Publicerad 2012-02-10 20:19:48 i Allmänt

Nu sitter man här hemma hos mamma och pappa i Hultsfred, mätt efter middagen och kikar på På Spåret. Det är väldigt trevligt och mycket lugnt och gemytligt.

Mamma och jag var nere i byns enda klädaffär förut och jag fick ett par nya byxor, i storleken MEDIUM. Japp, för en sådan person är jag; en person som ibland har MEDIUM i byxor :D. Tyvärr upptäckte jag att de var trasiga när vi kom hem så imorgon ska vi åka ner och förhoppningsvis hitta ett par till i samma storlek som vi kan byta till. Vilken storlek? Jo, MEDIUM ;).

Imorgon ska vi åka hem till Ö'n igen, det blir ett kort besök i Hultsfred då jag jobbar på söndag morgon. Imorgon ska vi få dillkött innan vi åker hem och det ska bli enormt mumsigt. Det är jag som har önskat det och jag har önskat att mamma ska laga mycket så att jag får med mig en matlåda hem.

Mamma är rektor på min gamla mellanstadieskola och när vi hämtade henne på jobbet idag så passade jag på att ta mig en runda där och träffade bland annat min gamla lärare från lågstadiet, det var skojigt att se hur mycket skolan har utvecklats sen jag gick där.

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2012-02-11 15:43:58

Vilken lärare?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela