emmaterese

- en dagboksblogg -

Torsdag 21.46

Publicerad 2008-06-12 21:49:54 i Allmänt

Nu är jag i Hultsfred medan sambon är kvar hemma i Kalmar. Han blev sjuk natten till idag och blev tvungen att ligga kvar i sängen. Det är roligt att vara hemma och det är så skönt att få prata med mamma och pappa. Imorgon ska jag träffa Gina och Malin och det gör mig superglad. Imorgon kommer också systern med sina fina barn och jag längtar efter att få ge dem sina födelsedagspresenter. Jag älskar att ge bort presenter!

Jag åker tillbaka på lördag och det är bra. Jag njuter faktiskt av att sakna sambon. Jag tror att det är nyttigt att få längta lite då och då... någon gång om året sådär.

Hörs

(Just det! Makaronipuddingen blev så god som makaronipudding kan bli. Inte något jag skulle bjuda Gordon Ramsay på direkt men helt okej mat gjord på rester.)

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2008-06-13 10:56:55

Ha en trevlig helg och ta hand om dig och resten av familjen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela