emmaterese

- en dagboksblogg -

30 sep. 17.56

Publicerad 2010-09-30 18:08:44 i Allmänt

Oj, jag vet inte vart jag ska börja.. Hmm.. Okej.

Jag har jobbat idag igen och varit en del av Rocknebyspelen som tog plats på skolan idag. Jag hade ansvar för hästskokastningen och det gick bra. Eleverna var väldigt duktiga och tog en hel massa poäng. Turligt nog hade jag lånat en stol från fina svärmor så jag slapp stå hela dagen. Det klarar inte mina stelopererade fötter nämligen. Hade jag inte haft stolen hade jag nog inte klarat av dagen så den räddade mig verkligen! Tack!

Imorgon ska jag jobba igen i samma klass med det är en hel del håltid för mig då, som när eleverna har idrott. Jag tycker att det är svårt att veta vad man ska göra då som vikarie. Som ordinarie lärare har man ju en massa annat att pilla med men jag, jag har ju inget annat. Det känns inte bra att börja rätta och greja med elevernas arbeten - jag har ju ingen aning om hur den ordinarie läraren brukar göra. Men, jag får väl försöka hitta på något jag kan göra så länge. Jag kan ju plocka ur diskmaskinen i lärarrummet om inte annat :).

Det har varit väldigt kul att jobba i årskurs fem. Det är en härlig ålder tycker jag. Barnen är fortfarande barn och har mycket respekt för vuxna (de flesta) men de är så pass mogna att de har en viss självdistans (som i och för sig kommer att försvinna i åttonde klass) och kan skoja. Det är inte så många elever i den här klassen, bara 13 varav två är borta, så elva elever. Det blir en skön stämning i klassrummet och det är skönt att kunna ge alla plats och uppmärksamhet.

Igår när jag kom hem från jobbet och efter ett litet besök på Öland kände jag mig så stressad över hemtentan som ska skrivas den här veckan. Jag satte mig vid datorn och tänkte mest lägga upp en plan för hur jag skulle göra men det blev som så att jag skrev mer än halva tentan. Skönt. När jag skulle lägga ihop datorn på kvällen kom jag dock på att vi hade en uppgift till som ska vara inlämnad på söndag. Den satte jag mig med en kort stund i morse innan jobbet och skrev klart den när jag kom hem. Tentan skrev jag klart den också. Skönt skönt skönt!

Nu kan jag verkligen njuta av morgondagen och hela helgen på ett sätt som jag inte gjort på någon månad. Helgerna är absolut bäst när man har haft en fullspäckad vecka och för en gångs skull har jag faktiskt haft det.


Nähe, nu ska jag vila lite så jag är taggad och pigg imorgon.

Hörs

29 sep. 17.41

Publicerad 2010-09-29 17:42:44 i Allmänt

OBS OBS OBS - RÄTTELSE FRÅN IGÅR. De använder bara den boken i vissa enstaka fall. Mest har de dem att klippa bilder ur. Jag hittade andra, nya, geografiböcker i en hylla och det är dessa som används huvudsakligen! OBS OBS OBS

Det blev jobb idag också och imorgon och på fredag. Skoj och välbehövliga pengar men det krockade ju en del med mitt tentaskrivande. Nu känner jag mig rejält stressad över den lilla uppsatsen som ska skrivas och jag ska sätta mig lite med den nu.

Så, det blev ett kort hej idag.

Hörs

27 sep. 16.45

Publicerad 2010-09-27 16:52:13 i Allmänt

Idag fick vi ut vår tenta som vi ska skriva den här veckan. Vi har tills på söndag klockan 23.55 på oss och jag känner mig inte direkt stressad. Eftersom jag har legat lite på latsidan med skolan i någon vecka så har jag ju lite mer att göra nu istället, och det är helt självvalt. Idag har jag jobbat på i några timmar och har planerat arbetet i huvudet. Jag tror inte att jag kommer att behöva hela veckan på mig. Planen var att vara klar till på torsdag men så fick jag en fika-förfrågan från en gammal klasskamrat och ska in till stan på onsdag. Så nu får jag väl se till att vara klar till fredag istället då.

Det ska bli jättekul att träffa lite kompisar. Det är ensamt att plugga på distans och det är väldigt tråkigt ibland. Inte för att jag har något enormt socialt behov utanför mitt äktenskap - maken är den allra bästa vän jag någonsin haft, men ibland saknar jag att träffa mina vänner.

Vikten har legat still nu ett tag så jag blev väldigt glad igår när jag hade gått ner ett kilo till. Det går inte så fort men det är väl helt okej. Skulle ju kunna ta tag i motionen lite också så skulle det troligen börja rassla till igen.

Nåja, så är det med livet just idag :).

Hörs

25 sep. 20.55

Publicerad 2010-09-25 21:19:47 i Allmänt

Idag har min mamma och pappa varit i Kalmar och hälsat på lite. De hade med sig några bokhyllor de inte använder längre så att vi kunde få nytta av dem. Nu står det inte längre en massa lådor fulla med böcker inne i fulrummet utan nu är alla de uppackade och står fint på rad. Vi rensade också i vår andra bokhylla där det hamnat en massa papper bara i ett enda huller om buller. Nu ska det bara in en matta där och sen är det klart. Det känns dock mer passande att kalla rummet för biblioteket istället för fulrummet.

Vi var inne en sväng på Hansa City och trängdes med halva småland inne på det stora blågula varuhuset. En handling på CG hann vi med också då vi handlade lite välbehövliga saker - fem kilo basmatiris bland annat :). Mat och fika fick avsluta samkvämet och de åkte hemåt igen. När de kom idag var jag på uruselt humör men jag blev gladare av att umgås med min föräldrar :). Skönt när ens familj har sådan inverkan på en.

Nu ska vi försöka oss på att se på Jerry Seinfelds nya program "The marriage ref". Det ska visst handla om ett par som har en meningsskiljaktighet och några kändisar som ska bestämma vem som har rätt. Kan bli skoj, men kan också bli ett kockasorum (Ja, det heter så... ;)..) av befästa könsroller. Vi får se.

Jag har tänkt på en sak. Det går ju så himla många serier på tv som handlar om brottsbekämpning. Eller, vi börjar i den här änden: Ni vet Justice League består ju av Superman, Batman, The Green Lantern, Flash, Wonderwoman, Aquaman och Martian Manhunter. Där är det ett gäng superbra superhjältar som gått samman för att bekämpa brott. Tänk om man tog alla brottsbekämpare från dagens evinnerliga kriminalserier och satte ihop dem till ett oslagbart team:

- Tony Hill från Mord i Sinnet
- Hela teamet från CSI (Las Vegas)
- Hela BAU-teamet från Criminal Minds
- Dr Lightman från Lie to Me
- Patrick Jane från The Mentalist
- Shawn och Gus från Psych
- Frank Black från Millennuim
- Allison Dubois från Medium

Här snackar vi tv-serie! Eller, kanske inte förresten. De skulle vara FÖR bra. Det hade inte funnits några brott att utreda eftersom alla brott bara skulle förebyggas och vetas om i förväg. De i teamet skulle veta innan brottslingen själv att han eller hon ska begå ett brott. Men det vore roligt att se vad som skulle hända om vi satte dem alla i ett och samma rum.

Hörs

22 sep. 10.21

Publicerad 2010-09-22 10:27:34 i Allmänt

Igår köpte jag en färdiggrillad kyckling som vi åt till middag. Jag tycker att det är väldigt väldigt gott med grillad kyckling men jag tycker att själva filén blir så torr och tråkig. Igår kom jag på ett bra sätt att ta tillvara på också den biten av min halva kyckling. Jag gjorde en kycklingsallad att lägga på bröd eller att äta som den är.

Recept - Emmas goda kycklingsallad:
  • Skär upp en grillad kycklingfilé i små fyrkanter.
  • Lägg dem i en bunke tillsammans med en halv hackad rödlök (eller så mycket som ni vill ha) och nästan en hel burk med majs (en liten burk).
  • Blanda i en halv tesked Dijonsenap och ca en dl gräddfil (eller creme fraiche för ett magrare alternativ).
  • I med salt och peppar och rör runt ordentligt så att allt blandas.
  • Ät och njut!

MUMS!

Igår åt jag den i tortillabröd och idag till lite stekt potatis. Funkar jättebra! Gillar man inte dijonsenap så kan man kanske prova med lite vitlök istället? Eller kanske lite riven parmesan? Ett bra sätt att ta tillvara på rester - lägg i det du har hemma! Den klarade sig också jättebra i kylen över natten, hade bara lite plastfolie över bunken.

Med tanke på att jag misslyckas med den mesta mat jag försöker mig på att laga (Jo, det är verkligen sant) så blev jag väldigt stolt över mig själv att jag kunde slänga ihop den här helt på egen hand!

Hörs

20 sep. 13.14

Publicerad 2010-09-20 13:21:37 i Allmänt

Jaha. Vad kan man säga? Vi har fått in ett främlingsfientligt parti i vår riksdag. Folket har talat och jag grät stora tårar i morse när jag läste tidningen. För första gången någonsin känner jag att jag och Reinfeldt faktiskt står på samma sida. Jag litar på dig nu, Reinfeldt. Samarbeta inte med SD!

Jag är inte heller sugen på att sitta här och skriva ett muntert inlägg om min födelsedag eller andra glada saker. Jag är nämligen inte glad idag. Jag kan ta fyra år till med alliansen, förhoppningsvis så kommer deras vackra vallöften bli sanna och förhoppningsvis kommer de ändra om lite i systemen så att ingen människa ska behöva hamna mellan stolarna. Men - jag kan bara inte acceptera SD. Vi lever i en demokrati och de har tagit sig in i riksdagen på ett helt och hållet legitimt sätt och uppenbarligen finns det ett stort missnöje ute i vårt land. Vi får hoppas att det bara blir de här fyra åren för SD och att folket tar sitt ansvar och får bort dem till nästa val. Hoppas Hoppas Hoppas...

Usch. Jag vill inte tänka mer på det här just nu. Utanför skiner solen men Sverige är kallare än någonsin.

Hörs

19 sep. 19.22. VALDAGEN

Publicerad 2010-09-19 19:31:29 i Allmänt

Nu är det nervöst. Eller, kanske inte direkt nervöst då jag är tämligen säker på att vi tyvärr kommer få sitta med samma regering även efter ikväll, men jag hoppas verkligen in i det sista.

När jag tänker på att vi kanske kommer ha ett främlingsfientligt parti i riksdagen efter ikväll så blir jag nästan gråtfärdig. Jag vill inte. Usch. Hellre den borgerliga regeringen - mycket mycket hellre! Jag blev så glad över att både aftonbladet och expressen tagit så tydlig ställning idag och jag gillar initiativet som många av våra svenska idrottare har tagit då de så bönat om att ingen ska rösta på SD.

Jaha, det var några dagar sedan jag skrev och jag ska uppdatera er om min underbara födelsedag snart. Kanske imorgon.

Nu är det valvaka! Gaaaaahhh!

Hörs

13 sep. 15.08

Publicerad 2010-09-13 15:13:51 i Allmänt

Jag letade fram min kamera efter att ha skrivit det förra inlägget. I den kameran fanns det ett kort taget bara någon vecka efter min GBP. På det kortet har jag bara trosor på mig och jag tog det av den anledningen att jag skulle kunna se tillbaka. Jag har inte varit så sugen på att se på bilden men idag gjorde jag det och hjälp - vilken tjockis! Det är verkligen en stor skillnad mot nu. Inte så att jag är direkt smal nu - jag har lång väg kvar dit, men jag är betydligt mindre. När maken kommer hem från bilprovningen ska jag be honom ta ett nytt så att jag kan jämföra ordentligt.

Kul att kunna se tillbaka. Jag vet att det är många som har varit så duktiga och tagit en bild i månaden och det var min tanke också i början men det tar verkligen emot att ställa mig lättklädd framför en kamera. Jag kanske kan lägga upp bilderna på bloggen lite senare, men då måste jag få hjälp av lilla svägerskan (som är ett geni när det kommer till att redigera bilder) och sudda ut mer intima delar. Men - vi får se om jag känner för att dela med mig av så privata saker...

Hörs

13 sep. 14.12

Publicerad 2010-09-13 14:15:21 i Allmänt

Kan vi inte alla hjälpas åt att ordna fint väder i Kalmar/på Öland på torsdag? Jag vill så gärna att det ska vara bra väder så att jag och maken kan göra allt mysigt vi har planerat för min födelsedag. Jag vill vara fin i min nya klänning och jag vill att solen ska lysa på oss. I alla fall vill jag att det inte ska regna..

Jag måste ladda kameran tills dess..

Hörs

12 sep. 14-10

Publicerad 2010-09-12 14:30:19 i Allmänt

Om en vecka är det val och det ser jag mycket fram emot. Även om jag tyvärr tror att vi kommer att ha kvar samma regering även efter den 19:e så tycker jag att valdagar är spännande och festliga. Jag är stolt över att få vara en del av den demokratiska processen och jag är så glad för lilla svägerskans skull som ska få vara med för första gången. (Jag blev så stolt över henne när hon berättade att hon verkligen engagerat sig för att ta reda på vem hon vill rösta på. Hon har läst valmanifest och gjort tester på nätet - det kallar jag engagemang och jag önskar att alla förstagångsväljare var så smart som hon!)

Jag kommer ihåg en gång när jag följde med mamma och pappa till vallokalen när de skulle rösta, jag var inte alls gammal, kanske tre-fyra. Jag kommer ihåg att det var en väldigt lång kö och under tiden vi stod i den så kikade jag på alla som gick in i de där små båsen för att stoppa sina valsedlar i rätt kuvert. Jag minns att jag tyckte att det verkade så oerhört spännande att gå in i de där båsen och jag var väldigt exalterad när det äntligen blev vår tur. Väl inne i båset blev jag väldigt besviken, jag hade förväntat mig något skoj men där var bara en liten hylla där man kunde lägga sina valsedlar. Snacka om besvikelse!

Jag var på sossarnas valvaka i Hultsfred en gång. Det var med Carro när vi var med i SSU och det var verkligen urtråkigt. Men där var vi, trots att vi inte hade röstat.

Det var val det året jag fyllde arton och blev röstberättigad. Valet var den 15:e september. Jag fyllde arton dagen efter. Jag var mycket besviken och sur över att jag som faktiskt hade ett politiskat intresse inte fick rösta på grund av en enda sketen dag. Så trots att jag egentligen borde ha röstat i två riksdagsval så blir det kommande mitt andra.

Förra gången det var val så hade jag precis börjat på folkhögskolan i Eslöv. Bland folk på folkhögskola så är det oftast överhängande majoritet åt vänster och den valvakan vi hade i vårt lilla kök blev en väldigt deppig tillställning. Usch.

Jag hoppas verkligen att jag kommer iväg på vattengympan imorgon. Har missat de två senaste gångerna på grund av förkylning och mens. Jag vill ju komma igång med motion men varför ska det vara så in i bombens tråkigt för?

Jaha, det var väl allt jag hade i tankarna just nu. Jag längtar tills min födelsedag, inte för att det är just min födelsedag utan för att jag och maken ska mysa hela dagen och gå på Djurparken och ha med oss god picknick. Han har gjort planer för kvällen också som jag inte får veta om. Skoj skoj. Sen på fredag kommer svärfamiljen och ska äta tacos och fika - gott gott :).

Hörs

10 sep. 11.05

Publicerad 2010-09-10 11:26:22 i Allmänt

Jag känner mig mer eller mindre frisk nu och det är väldigt skönt. Jag tror inte att jag har någon mer feber och jag är inte alls lika förkyld och snorig längre.

Idag fick jag äntligen besked från csn om att de beviljat mig studiestöd för de kommande två terminerna. Skönt skönt skönt! Det har varit några rätt nervösa veckor när jag väntat på svar från dem med tanke på att jag i och med min operation i våras missade några poäng. Men - det verkade inte vara någon fara och nu har jag lämnat studieförsäkran.

Eftersom jag började och blev klar med veckans skolarbete igår så tar jag det bara lugnt idag och har säsong ett av "Dirt" igång samtidigt som jag tvättar. Jag älskar att ha tvättmaskin i lägenheten! Jag sorterade all tvätt igårkväll och laddade maskinen så att jag bara kunde trycka på knappen när jag gick upp i morse. Smidigt.

Jag har provat att sluta med min medicin. Jag äter en humörsutjämnande medicin som jag började med vid min senaste depression. Bara efter någon vecka med den nya medicinen blev jag mycket bättre och jag är säker på att den hade en stor del i mitt tillfrisknande. Tyvärr är det så att jag inte kommer kunna äta den för evigt. Om jag någon gång i framtiden blir gravid så kan jag inte ha den substansen i kroppen. Det orsakar nämligen gomspalt hos foster och det vill jag ju absolut inte att min lilla bebis ska behöva få. Så, nu gör jag ett försök att sluta med den och det går väl rätt bra. Jag är lite rastlös i kroppen då och då och jag märker att jag gråter mycket lättare nu. Jag såg inledningen på "Jon&Kate+eight" igår och blev tårögd vid vinjetten. Det är dock skönt att veta att det bara är att börja med den igen om jag börjar må dåligt, men det tror jag inte att jag kommer att göra. Jag har inte en tillstymmelse till depression just nu utan mår, trots vissa pengabekymmer, bra :).

Nähe, nu tror jag att tvätten är klar. Dags att hänga och sätta på en maskin till. Kommer troligen ha tvättat en sex-sju maskiner innan kvällen.

Hörs

9 sep. 11.34

Publicerad 2010-09-09 11:34:21 i Allmänt

Jag är sjuk. Har feber och är förkyld. Jag mådde bättre igår på kvällen men febern kom tillbaka inatt, med besked.

Så, jag orkar inte skriva som ni förstår. Jag gjorde precis klart veckans skolarbete och ska nu vila mig igen. Har läst ut Kajsa Ingemarssons Bara vanligt vatten sedan i tisdags och den var inte alls bra. Nu blir det nog tv istället.

Hörs

6 sep. 15.22

Publicerad 2010-09-06 15:28:35 i Allmänt

Nej, det här går inte. Trots att jag proppat mig full av allergimedicin de senaste dagarna så har Nisses päls nästlat sig in i mitt system och gjort mig sjuk. Mina ögon gör riktigt ont, rinner och är röda. Det började med att de kliade, sen gick det över till att svida och nu gör det helt enkelt bara ont - jädrans ont. Halva ögonen är illröda och resten är vackert rosa. Jag är täppt i näsan och har fått utslag på kinderna där Nisse har varit och gosat och buffat.

Maken var också tveksam till att behålla honom även innan han fick veta hur jag mådde, han känner att det inte riktigt är läge för att skaffa katt nu. Så, det är skönt att inte maken blev jätteledsen när jag berättade om min allergi. Jag har pratat med Nisses matte och hon kommer och hämtar honom ikväll. Tråkigt, men lika bra för alla inblandade. Jag längtar efter att min kropp ska slippa må såhär. Mina ögon ska få sig en skön dusch ikväll och då förhoppninsgvis slippa alla katthår och allergener.

Imorgon ska jag till sjukhuset och röntga njurarna. De tror att jag kan ha njursten. Får så in i bombens ont i högra sidan/ryggen ibland och det känns bra att de ska kolla upp det :).

Den här veckan i skolan handlar om vetenskapsfilosofi. Det ska bli skoj.

Hörs

5 sep. 22.03

Publicerad 2010-09-05 22:15:37 i Allmänt

Uppdatering om Nisse och hans första dygn hos oss. Han kom igår klockan nitton och kom trevande ut ur buren efter mattes lockande. Första timmen spenderades under vår säng och efter några timmar med oss i soffan så tog han sin tillflykt till under soffan där han förblev. Han kom fram kortare stunder då vi lockade fram honom men efter att han kelat järnet en stund med oss så smet han in under soffan igen där han låg utan att lge från sig så mycket som ett litet pip.

När vi gick och la oss igår så somnade vi med honom liggandes vid mina fötter men när jag var uppe på min första kissrunda så var han borta. När vi kom upp på morgonen så låg han under soffan - igen. Där har han spenderat de större delarna av hans första dygn hos oss och vi var stundtals riktigt ledsna över att han inte verkade vilja vara här.

Någon gång under dagen tog vi hans låda och ställde vid soffan och det var tur. Nisse kom fram och kissade så mycket att vi trodde att han är delvis häst. Jösses vad kiss från en så liten katt! Tänk vad kissnödig han hade varit - stackarn.

Vid tretiden idag tog maken en tupplur och jag drog fram Nisse från under soffan och sedan dess har han faktiskt varit framme! Han har ätit, druckit, kissat, bajsat och sovit! Vi var iväg en sväng nu ikväll och köpte lite mat och när vi kom hem så mötte han oss i hallen och var jätteglad över att vi kommit hem igen. Han har också varit en sväng ute i köket. Det går framåt alltså! Just nu går han runt och undersöker vardagsrummet och när jag började skirva det här inlägget låg han i mitt knä. Skönt att det verkar gå framåt! Ett tag var vi inne på att åka tillbaka med honom imorgon men nu förstår vi att vi måste ha mer tålamod.

Imorgon börjar min andra skolvecka och jag hoppas verkligen att min litteratur kommer med posten imorgon. Annars blir det svårt :).

Hörs

4 sep. 18.07

Publicerad 2010-09-04 18:20:29 i Allmänt

Nu ringde hon! Hon ringde! Gaaaahhhh!

(Okej, lugn och fin.)

Nisse kommer hit ikväll, inom en halvtimme ska han vara här. Vi är så himla glada och trots att jag var superhungrig för tjugo minuter sen så har jag ingen aptit alls nu - jag är alldeles för exalterad! Tänk att jag, som aldrig har varit så förtjust i djur, är så exalterad över en liten katt. Men han ska kanske bli vår. Jag har ätit allergitabletter i två dagar nu i förberedande syfte. Vi gick runt förut och bestämde vart Nisse ska få vara och vart han inte ska få vara. Till exempel får han bara vara i sovrummet om sängen är bäddad, han får inte vara uppe på diskbänken men han får vara på den andra bänken i köket som vi aldrig använder. Mhm, man måste vara förberedd :).

Jag lägger ut en bild på sötnosen senare.

För övrigt var vi på en liten promenad tidigare idag. Vi var bland annat i affären där Moderaterna stod utanför och bjöd på korv. Måste jag tala om att vi inte tog några?! "GOD, NO!" - blev mitt svar.

Hörs

3 sep. 17.16

Publicerad 2010-09-03 17:34:25 i Allmänt

Ingen Nisse än :(. Vi tänker på honom hela tiden och vi längtar verkligen tills han kommer hit, men nu har hans nuvarande matte blivit sjuk så hon kan inte komma och lämna honom idag. Det blir kanske imorgon eller på söndag. maken vågar inte hoppas längre, han är så rädd för att det hela inte ska bli av och att han ska bli jätteledsen och besviken. Jag hoppas fortfarande och jag längtar verkligen efter att få ha Nisse här hos oss. Vi kommer att ta så bra hand om honom! Vi har sagt att han inte ska få vara inne i sovrummet eftersom jag är lite allergisk, men igår när jag gick och la mig innan maken så hade det varit väldigt mysigt att ha Nisse som sällskap där i sängen. Jag har blivit en riktig mjukis när det gäller djur. Det är Maltes fel. Den lilla sötnosen. :)

Jag blev så himla sugen på varm choklad förut så jag åkte bort till ICA och köpte mig lite o´boy, men - det är ju verkligen inte gott! Det blev några klunkar och sen ut med det i vasken.

Jaha, annars har jag kommit på att jag önskar mig en handdammsugare i födelsedagspresent. Av maken önskar jag mig en date. Vi går ut så sällan och det vill jag verkligen göra på min födelsedag. Och sen vill jag ha en slush-mugg, jag gillar slush :).

Hörs

1 sep. 14.43

Publicerad 2010-09-01 14:50:21 i Allmänt

Vi ska kanske bli en till i vårt hem. Igår var vi och hälsade på hemma hos en familj som har en katt som inte riktigt trivs där längre. Vi hittade honom på blocket och vi fastnade för honom direkt. När vi hälsade på honom igår så dröjde det bara sekunder från när vi satt oss i soffan tills dess att han var framme och buffade på våra hakor och myste i våra knän. Han är verkligen jättefin, långhårig och jättekelig.

(Jag vet att min mamma kommer att tycka att detta är en dum idé men - mamma - det kommer inte att bli som när jag bodde i Sthlm. Den här gången är läget helt annorlunda och min man är verkligen bra på att ta hand om djur. Han har haft katt hela livet och känner att det är något som saknas när han inte har det :)..)

Jag har hela tiden sagt att jag inte vill ha en kattunge. Jag vill inte ha en busig bebis hemma som klöser på soffan och hänger i gardinerna. Jag hade kattunge i två veckor en gång och det var verkligen ingen höjdare. Däremot har jag också sagt till min man att jag gärna adopterar en vuxen katt som behöver ett trevligt hem. Nu ska vi låna Nisse, som han heter, i en period för att se hur och om det funkar. Det tycker jag är det mest ansvarsfulla sätt att adoptera en katt, man måste se hur alla trivs ihop innan man tar några definitiva beslut. Vi tycker att det ska bli roligt när han kommer imorgon eller i övermorgon. :).

Jag har gjort klar hela veckans skolarbete idag också. Ska in lite då och då under den resterande veckan och läsa lite på vårt webforum bara. Än så länge är det inte överrumplande mycket studier direkt ;).

Hörs

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela