emmaterese

- en dagboksblogg -

Så tjänar du pengar på julen!

Publicerad 2011-12-20 20:00:56 i Allmänt

Jag fick erbjudande om att jobba ännu mer på julafton. Jag tackade och tog emot :). Nu börjar jag 9.30 på julafton och slutar 9.30 på juldagen. Det innebär 24 timmar av storhelgs-ob. Känns inte helt fel. Känns väldigt lite fel faktiskt ;).

Det enda tråkiga med att jobba på jul är att jag missar att fira med min fina svärfamilj och med min fina make. Men vi ses ju hela tiden och det viktigaste är ju inte när man ses utan att man ses.

Slutbesiktningen av lägenheten i Rocken gick tyvärr inte igenom. Vi hade inte rengjort mellan fönsterglasen just för att vi inte trodde att det gick att dela på dem. Otur. Så idag fick vi åka tillbaka och fixa det. Nu är alla nycklar lämnade och vi har sagt farväl till Rocken. Känns väldigt bra. Vi känner oss redan mer hemma här på Ö'n än vad vi någonsin gjorde i Rocken.

Nu ska jag kolla på "Sommarpratarna".

Hejs

Kvinna tillbaka!

Publicerad 2011-12-16 10:52:13 i Allmänt

Flyttstädning idag hela dagen. Så. Jädrans. Tråkigt. Slutbesiktning på måndag när jag går av mitt jourpass.

Annars är allt bra. Jag ska jobba på julafton i 13 h vilket är bra för då får jag dubbel lön. Jag gillar dubbel lön. Jobbet är fortfarande det bästa och jag har nu har jag stigit lite i graderna kan man säga :). Jag har blivit utnämnd till kontaktperson för en av de boende. Känns bra men lite nervöst inför det ökade ansvaret. Men jag är inte rädd för ansvar om jag vet att jag ta det bra.

Nu. Städning.

Julklappsruschen undviken!

Publicerad 2011-12-02 21:26:22 i Allmänt

Idag var vi inne i stan och handlade de två sista julklapparna :). Jag är helt klar nu men maken har kvar att handla till sin fru ;).

Nu tänkte jag slå in de två klappar vi köpte idag och sen är allt det klart också :).

Imorgon börjar jag jobba kl 9.30 och slutar på söndag kl 10.00. Vi kanske hörs imorgon om jag hinner blogga lite på rasten eller innan jag somnar. Det sistnämnda brukar kunna ta ett tag när man ligger där nere i jourrummet.

Pussochkram

Vardagen rasar över Ö'n

Publicerad 2011-12-01 20:43:38 i Allmänt

Det har gått jättebra att jobba de två pass jag hittills haft denna vecka :). Jag var nervös innan och rädd för att jag skulle bli yr och svimma igen. Men - något sådant har jag inte ens varit i närheten av :).

Igår fyllde min syster år! Grattis igen fina systern.

Idag har jag varit ledig och har bara tagit det lugnt. Var borta på Ica och handlade lite frukt och mjölk. Imorgon är jag också ledig men då tänkte jag göra lite mer nytta genom att fixa med våra överfulla tvättkorgar.

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela