emmaterese

- en dagboksblogg -

... ska fortsätta!

Publicerad 2011-07-27 18:57:21 i Allmänt

Idag har vi lagat "Ziti al forno". Det är en italiensk maträtt som innefattar fyra timmar av aktiv matlagning. Rätten innehåller en tomatsås som kokats i två timmar, kokade köttbullar fyllda av persilja och vitlök, pasta penne och massor massor av mozarella-, ricotta- och parmesanost. Allt bakas tillslut i ugnen och smakar fullkomligt supergott! Maken har de senaste veckorna sett en massa avsnitt av "Sopranos" och fått inspiration till Italiensk matlagning. Jag gillar Italiensk mat och hoppas att hans intresse...


... mer frekvent.

Publicerad 2011-07-26 19:30:42 i Allmänt

Om jag hade skrivit att mitt sommarjobb är roligt varendaste minut av varendaste jobbpass så hade jag ljugit. Vissa jobbpass är i det närmaste tråkiga men härligt nog så längtar jag även till dessa pass. Det känns underbart att ha ett jobb som man längtar till även i dess tråkigaste tillstånd :).

Jag hade önskat att jag kunde uppdatera min blogg oftare. Men - saken är den att när jag kommer hem från jobbet så är jag totalt uppfylld av saker som hänt på jobbet och dessa saker är sådana som jag inte kan dela med er.

Jag uppskattar att ni fortfarande läser min blogg och jag hoppas att jag snart kan uppdatera den...



... vi får se hur det går.

Publicerad 2011-07-19 18:42:24 i Allmänt

Vad som händer? Massor, massor, massor...

Tyvärr är det mesta av det som händer mig, sådant som händer på jobbet, och det är sådant som jag inte kan dela med er. Jag har tystnadsplikt och det är något som jag ser väldigt allvarligt på. Så - om jobbet säger jag inget, förutom att jag trivs bra. :).

Vad jag dock kan berätta är att jag har örongångsinflammation. IGEN. Jag har fått order av doktorn att jag måste sluta att sova med öronpropppar. Jag ska verkligen försöka. Usch. Jag som sovit med öronproppar i öronen i så många år och bara tanken på att behöva sluta med dem gör att det känns jobbigt. Jag vill verkligen sluta, men...


... uppdaterar så dåligt nu.

Publicerad 2011-07-11 19:53:48 i Allmänt

Jag har märkt att andra bloggare försvarar en dåligt uppdaterad blogg, nu under sommaren, med att de för tillfället finns i en så kallad radioskugga. Det är ett område där internettäckningen är dålig. På grund av dåligt internet kan de alltså inte blogga.

Ehm.. Jag är i en radioskugga? Det kanske har blivit radioskugga i Rocken nu?

Ja.. det måste vara därför jag...

... gör nu det!

Publicerad 2011-07-05 18:47:30 i Allmänt

Eftersom jag är skitdålig på att uppdatera min blogg just nu så tänkte jag att jag skulle tipsa om en anna sida som är riktigt, riktigt, rolig. Ni kan läsa denna sida i allmänhet för att den är så bra, och dessa inlägg i synnerhet. Bra bra och mycket skojigt!

Ja, så...



... höll sig borta just då ;).

Publicerad 2011-07-04 18:02:43 i Allmänt

Peter levererade! Han levererade så jävla hårt! :D

Om man söker efter ordet "utstrålning" i en ordbok så står där ingen förklaring, det är bara en bild på Peter där. Då förstår alla.

Men nu är det tillbaka till jobbet och jag sitter här efter ett fullspäckat arbetspass, sneglar på klockan och undrar hur mycket klockan egentligen måste vara för att man ska få gå och lägga sig?

På onsdag kommer min syster med familj hit. Då ska vi till Leos Lekland och skulle bli glada om alla andra barnfamiljer...


Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela