emmaterese

- en dagboksblogg -

Lyckad middag på Ö'n

Publicerad 2011-10-30 21:23:06 i Allmänt

Hemma efter en mycket god och trevlig middag på Ö'n. Ni ser ju på bilderna hur mycket svägerskorna hade ansträngt sig och vi kände oss väldigt välkomna :). Maten var lika god som dekoren vacker. Fem plus från juryn i Rocken.



Kvinna följer doktorns order och är spänd inför morgondag

Publicerad 2011-10-29 21:38:22 i Allmänt

Jag har tagit doktorns ordination på vila på största allvar. Jag har idag sett på en massa skräpserier på datorn med bråkande hemmafruar och dramatiska kirurger. Jag har sett till att ha ätit god och mycket nyttig mat och bra med nyttiga mellanmål. Igår handlade jag mig vitaminer och en dosett så att jag får i min mina mediciner varje dag och inte bara varannan så som det har varit ett tag nu. Idag blev det ingen promenad men imorgon ska jag dra med maken ut på en igen. Vi var borta vid återvinningen igen med ytterligare ett lass och jag postade ytterligare en bok. 33 stycken har jag sålt nu, känns väldigt bra :). Vi passade på att handla grönsaker också, vi måste bli bättre på grönsaker. Jag har sovit också, skulle bara lägga mig och vila ögonen en stund och vaknade två timmar senare, skönt men förvirrande.

Imorgon ska vi på Halloweenmiddag på Ö'n. Det ska bli väldigt spännande för det har varit en hel massa med hysch-pysch kring denna middag och vi har fått veta att vi inte blir insläppta om vi inte är finklädda. Hmm, hade varit bra att fått veta innan jag packade 90 procent av alla mina kläder ;). Det ska bli skoj och mysigt att träffa dem där borta igen och på måndag ska vi hämta nyckeln till vår nya lägenhet.

Idag har vi gått runt och mätt våra möbler, så att vi kan planera och "möblera" när vi äntligen får se lägenheten tom på måndag.



Kvinna sjuk, precis som alla andra.

Publicerad 2011-10-27 17:09:52 i Allmänt

Min kropp sa ifrån. Den sa Eeeeh, nej, du ska absolut inte jobba 65 timmar den här veckan, så det så! Men det är ju inte så konstigt att jag blir sjuk när så många andra som jag jobbar ihop med är sjuka. Så nu har jag fått ordination att vila och just nu ligger jag under ett skönt täcke i soffan och kollar på nya säsongen av Americas next top model. Maken står i köket och har just lagat en mustig köttgryta med bacon, rotsaker och massor med svamp i. Vi var också ute på en promenad förut i runt en halvtimme. Vi gick i ett lugnt tempo och bara pratade massor, skrattade och höll handen. Gulle. Kärlek.

Kvinna jobbar och drömmer dansdrömmar

Publicerad 2011-10-24 21:02:43 i Allmänt

Det trillade in lite mer jobb. Nu ska jag jobba 65,5 timmar den här veckan. Tack för det säger jag när lönen kommer :).

Detta betyder dock att bloggen lär bli lidande. Efter att jag har jobbat ska jag ju fixa med en jädrans massa böcker som ska säljas. Har sålt 30 stycken nu, eller 28 stycken är ivägskickade och två ligger och ska skickas så fort pengarna kommer in. Det går bra det här men det tar tid i anspråk att svara på alla mail som kommer in. Men det är ju bara bra :). Nu har jag bara en låda med böcker som står, i början hade jag två.

Nu ska jag titta på "Mitt stora feta syrianska bröllop", jag vill gå på ett syrianskt bröllop. Och dansa. Dansa hela natten.

Packning upptog parets dag

Publicerad 2011-10-23 20:24:12 i Allmänt

Idag har vi allra mest packat. Packat lite av varje men vi har undvikit packningens helvetesrum - köket. Jag hoppas att maken tar itu med den packningen när jag är och jobbar nästa vecka. När vi flyttade hit så packade jag köket helt själv en kväll när maken var och spelade, så man kan ju säga att det är hans tur ;).

Imorgon ska vi åka till Ö'n och byta däck och faktiskt gå in en sväng på IKEA. Jag gillar ju egentligen inte IKEA men när det kommer till bassaker är de ju rätt bra. Vi ska ha en vägglampa till hallen och några hängen till duschdraperiet.

Sen ska vi bort till återvinningen, igen. Stamkunder, kanske?

Kvinna berättar tider för sin lilla mamma

Publicerad 2011-10-22 17:33:57 i Allmänt

Nu har det trillat in lite jobb till nästa vecka. Skoj skoj skoj :). Det är min sista vecka som timvikarie, wohoo! Jag har dock inte fått mitt anställningsavtal ännu men jag antar att det kommer att komma i posten på måndag. Hur som helst, på tisdag ska jag jobba 15-22, på onsdag 10-19.30 och på torsdag 7.30-16.30. Jag skriver ut tiderna mest för att min mamma brukar vilja veta när jag ska jobba :).

De två första passen är på mitt nyaste ställe och det sista är på det ställe där jag varit längst, det ställe där jag ska spendera de kommande månaderna på heltid. Gött mos.

Idag håller jag på och vilar bort det sista (förhoppningsvis) av min förkylning. Blev väckt för en stund sen av maken som förde med sig en doft av helstekt kycking in i sovrummet, det blev inte så svårt att gå upp då, maten smakade himmelskt. Jag är i riktigt vilo-mode idag, jag sover, ser på playtv, fipplar med min telefon och sen ska vi se på Jurassic Park tre.

Kvinna trött efter jobb och förkylning

Publicerad 2011-10-19 22:56:15 i Allmänt

Det blev jobb idag 15-22.15. Skoj :). Men - nu är jag helt slut och min röst är på väg att försvinna. Precis som så många andra är jag förkyld just nu men som timvikarie förväntas du ju vara frisk när alla andra är sjuka. Jag har dock satt mig otillgänglig i vikariekalendern och tänker bara vara hemma och kurera mig imorgon. Har en del tv att ta igen och ska bara mysa under ett täcka i soffan hela dagen. Skönt.

Kvinna kollar om datorn fortfarande fungerar

Publicerad 2011-10-18 19:34:58 i Allmänt

Nu var det några dagar sedan jag skrev ett blogginlägg på datorn. Sedan jag fick min iPhone i fredags har jag knappt använt datorn alls. Tänk vad man kan göra med en telefon nuförtiden ;).

Nu har jag sålt 22 böcker. Och - det är ytterligare tre sälj på gång. Jag la ut de här annonserna mest för att stilla mitt eget samvete. Som att få ett godkännande för att skänka bort dem/slänga dem. Nu har jag tjänat lite på dem istället. Eller, nej, jag har absolut inte tjänat om man tittar på vad jag betalat för dem från början men jag har tjänat mer än vad jag hade gjort om jag låtit dem ligga kvar i lådorna i garderoben.

Jag önskar dock att jag kunde få timpenning för den tid jag lägger ner på det. Jösses vilket pass det är på mailen och det är många adresser och insättningar på kontot att hålla reda på. Idag postade jag sju stycken böcker och jag hoppas verkligen att rätt bok kom till rätt person. Jag har också köpt alla postpåsar som fanns på ICA Rockneby. Nu får jag passa på att posta resterande böcker när jag är någon annanstans. Maken tror att polisen snart kommer dyka upp och fråga varför min frekvens av att posta vadderade kuvert ökat med sådär 3000%. Jag tror mer att brevbäraren svär lite tyst för sig själv när alla tunga bokpaket trillar ut.

Jag håller också på att sälja min massagedyna på Blocket. Är någon intresserad så hojta till.



Kvinna kvällsfilosoferar

Publicerad 2011-10-17 23:29:42 i Allmänt

Idag var jag och hämtade mitt schema för de kommande månaderna :). Japp, jag fick vikariatet och det känns fantastiskt skönt, roligt och spännande.

Sedan är det också ett stort ansvar. De ville ha mig och nu vill jag inte göra dem besvikna. Men det ska nog bli bra, ibland lönar det sig att vara oödmjuk och skryta om sig själv inför chefen ;).

Jag har sålt 19 böcker nu förresten. Det. Är väldigt mycket över förväntan.

Godnatt

Telefon roar en hel dag

Publicerad 2011-10-15 13:40:22 i Allmänt

Dagen idag har innehållit en promenad till affären och lite koll på stålat. Annars har jag mest suttit med min nya telefon. Spännande att se allt som du kan göra med den. Snart ska jag dock ge mig ut i köket och baka lite.

Telefonnummer fungerar igen, telefonen dröjer dock ytterligare

Publicerad 2011-10-13 21:07:21 i Allmänt

Nu funkar mitt gamla nummer igen :). Var inne och pratade med en telefnorförsäljare idag och han ordnade en så kallad "släde" till mig som jag kunde sätta mitt microsim i så att det passar i min gamla telefon. Trevligt. Så, nu kan ni nå mig där igen. Sedan får jag 200 kronor rabatt på min första räkning som kompensation för att min iPhone dröjer så. Trevligt.

Det har gått bra på den nya enheten, och idag har jag fått mycket glädjande nyheter på jobbfronten som jag ska berätta om mer en annan gång.

Imorgon kommer min mamma till Kalmar, då ska vi ut och äta något smaskigt, hon och jag :). Mys.

iPhone-skal påminner om saknad telefon.

Publicerad 2011-10-12 11:44:21 i Allmänt

Jag beställde ett skal till min nya telefon, på tradera. Där behöver jag betala 2 kronor för något som kostade 295 i telenorbutiken. Ja, det kändes lite mer rimligt. Idag kom den. Nu fattas bara telefonen.

Nåja, nu ska vi åkte till återvinningscentralen och sen ska vi uträtta lite andra små ärenden innan maken lämnar mig på mitt nya jobb. Trevligt.

Kvinna ger badrum en rejäl omgång

Publicerad 2011-10-11 18:56:06 i Allmänt

Wohoo! Nu har det kommit in lite jobb - äntligen. Imorgon och på torsdag ska jag få introduktion på en ny enhet och på fredag har jag mitt första pass på egen hand där. Denna enheten ligger inom psykiatrin och det ska bli jättespännande!

Annars kan jag ju berätta att jag har städat varenda liten centimeter av vårt badrum nu ikväll. Golv, väggar och tak (taket tog jag med moppen), alla rör, lampor, tvättmaskinen, badrumsskåpet och bakom tvättmaskinen (det var absolut värst) Det var rätt slitigt men det kommer vara så skönt att det grövsta redan är gjort när det är dags att flyttstäda sen. Vi kommer givetvis få torka av allt igen men förhoppningsvis behöver vi inte skura på samma sätt.

Det känns bra att ha städat så noga inför visningen av lägenheten imorgon. Jag vill att folket som kommer ska kunna se sig själva bo här (och vilja flytta in tidigare) och inte se en massa smuts. Nu ska det bara dammas och dammsugas i resten av lägenheten också. Pust.

De senaste dagarna har jag kunnat kolla min mail och fixa med bokförsäljningen hela dagarna men nu när jag ska jobba de kommande tre dagarna så kommer jag inte att kunna det. Jag hoppas verkligen att jag inte förlorar kunder på grund av det. Jag tjänar givetvis mer pengar på att jobba men det är roligt att få böckerna sålda också. Just nu ligger det tre stycken till redo att skickas. Ska bara se att pengarna kommer in på mitt konto innan jag skickar dem. Tar det säkra före det osäkra.



Hoppet tänds - temporär lösning ordnad

Publicerad 2011-10-11 14:01:19 i Allmänt

Jag kommer att få min telefon tidigast på torsdag, med det är absolut inte säkert att den kommer då heller. Surt. Riktigt surt.

Jag pratade dock med en tjej på bemanningsservice nu och de la in makens nummer i min profil. Så alla jobbförfrågningar kommer att komma dit istället. Skönt. Nu vet jag att jag inte kommer att missa jobb på grund av detta i alla fall. Sedan frågade jag om jag kunde få fler introduktioner på andra ställen och hon skulle boka in mig och återkomma med introtider på ett ställe inom psykiatrin där de behövde mer folk. Skoj.



Kvinna rasar (igen) - telefonlös i minst ett dygn till.

Publicerad 2011-10-11 12:26:52 i Allmänt

Den modernt klädda och väldigt trevliga säljaren från Telenor kommer ut från lagret, ser på mig och säger:

- Tyvärr, Emma, mina iPhones är slut men den kommer komma hem till dig med posten på måndag, ja - senast tisdag.

Nu är det tisdag. Nu har posten kommit. Tror ni att det var med någon jäkla telefon, eller avi på telefon? Jag antar att ni alla sitter och skakar på huvudet nu. Ni har rätt, nej, det var inte med någon telefon till mig. Så nu är jag telefonlös i minst ett dygn till. Känns väl sådär bra. Känns rätt dåligt faktiskt. Känns jobbigt i själen.

Nåja, det är väl bara att gilla läget och hoppas innerligt att den kommer imorgon.

Nu ska jag snart iväg och posta två böcker till. Den ena som är en jäkel på nästan tre kilo ska skickas med schenker och den andra med vanlig post. Nu är det sammanlagt sju böcker som är sålda. Det går ju bra det här.

Jag har tömt byrån i sovrummet nu också. Det låg knappt några grejer i den, mest filmer som jag slängt ner när jag snabbstädat och badkläder. Idag ska jag storstäda badrummet från golv till tak. Jag förbereder inför flyttstädningen. Ju mer vi gör nu desto lättare blir det sen. Häromdagen diskade vi ur alla kärl till sopsorteringen och torkade ur och gjorde fina. Det ska ju se bra ut på visningen imorgon.



Kvinna rasar - telefonen död!

Publicerad 2011-10-11 11:07:27 i Allmänt

Jomen, visst. Nu är jag telefonlös. Idag på morgonen porterades mitt gamla mobilnummer till mitt nya simkort. Det nya simkortet är ett så kallat microsim och passar bara i en iPhone. Jag har inte fått min Iphone ännu. Detta är, som ni säkert redan förstått, ingen bra ekvation. Jag är alltså telefonlös. Enligt killen på telenor ska min nya telefon komma senast idag och jag hoppas verkligen att han har rätt! Om den inte kommer idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, faktiskt.

Jag får ju alla mina jobb via min mobil. Jag har mailat bemanningsservice om detta idag på morgonen så de vet att de kan nå mig på makens telefon. Dock väntar jag på ett mycket viktigt samtal som jag definitivt inte vill missa. Jag ringde till den personens telefonsvarare nu och lämnade makens nummer där också, så förhoppningsvis löser det sig på det sättet.

Så, om ni vill nå mig så får ni ringa på makens telefon, eller via facebook eller mailen. Eller genom bloggen. Släng iväg en kommentar vettja.

Kvinna sätter ner postfoten.

Publicerad 2011-10-10 16:42:28 i Allmänt

Ännu en bok postad. Gutt :). Om man räknar med den boken som maken ska lämna till en tjej imorgon så har jag sålt fem böcker. Sedan håller jag på och mailar med folk om några andra. Det här går ju bra. Men, nu har jag bestämt att jag inte tänker åka och posta fler idag. De flesta som hör av sig vill ha boken redan dagen efter så jag har åkt och postat dem så fort pengarna kommit in, men eftersom de tömmer lådan här i Rocken redan vid 17 så tänker jag inte åka fler vändor idag. Sådetså.




Kvinna blir ofrivillig gothare!

Publicerad 2011-10-10 12:32:09 i Allmänt

Var just iväg och postade en bok till :). Wohoo! Varför har jag inte försökt sälja min kurlitteratur tidigare? Det är ytterligare fem böcker som folk är intresserade av och som jag har mailkontakt om. Gutt!

Insåg dock, när jag kom hem från affären där jag glatt stått och pratat med kassörskan i några minuter, att jag hade gårdagens mascara på mig. Inte på ögonfransarna dock. Utan under ögonen och på mina kinder. Japp. Känns väl lite förnedrande sådär. Kan man ju säga.

Kvinna gör rubrik-genombrott och säljer fler böcker.

Publicerad 2011-10-09 23:14:16 i Allmänt

Det känns bra att vi har fått så pass mycket gjort denna helg. Nu känns det inte alls jobbigt att vi ska börja packa, mest roligt. Nu vet vi vad vi har i de olika skåpen och vi har slängt mycket skräp och saker som vi inte vill ha med till nya lägenheten.

Jag har sålt två böcker till nu. Den ena ska jag skicka till en kille och den andra ska maken lämna till en tjej inne i stan på tisdag. Gutt.

Jag ska ändra systemet på mina rubriker igen. Nu ska jag bara skriva en rubrik som inte sitter ihop med texten i själva inlägget. Det är ju inte svårt att skriva en rubrik när ett inlägg bara handlar om en sak, problemet kommer ju när ett inlägg handlar om en massa olika ämnen. Kanske ska tänka lite som när jag jobbade på tidningen? Skriva bloggrubriker som tidningsrubriker? Hmm, tål att testas :).

... 150 kilo nu.

Publicerad 2011-10-09 15:28:59 i Allmänt

Nu har jag sålt två av alla böcker jag la ut på annons igår. Skoj. Pengarna är insatta på mitt konto och böckerna är postade

Idag har vi fortsatt på vår rens- och slängrunda. Idag har vi gått igenom en massa olika slags skåp och lådor, varit en vända (med ytterligare en helt full bil) på återvinningen och skapat en liten hög med sådant som ska slängas men som vi måste åka till sopstationen för att kunna bli av med, som en gammal micro, en gammal grill (som någon rent hypoteteiskt kanske lät stå ute hela vintern), en gammal golvfläkt, gamla sladdar och annat sådant där.

När vi rensade i garderoberna i hallen hittade vi ännu mer kurslitteratur. Suck. Jag har lagt ut 22 annonser till på kurslitteratur.se och hoppas att de blir sålda. Annars tänker jag skänka bort dem. Ställa dem på universitetet med en stor lapp :KURSLITTERATUR  .PSYKOLOGI - PEDAGOGIK - LÄRARPROGRAMMET. VARSÅGODA. Vill givetvis hellre ha betalt för dem, men det är bättre att de kommer till användning än inget alls. Men, nu finns annonserna där och jag låter dem vara där ett bra tag. Böckerna ligger i lådor och får hamna på något lättillgängligt ställe i nya lägenheten.

Jag har också slängt, ja faktiskt, några av mina örhängen idag. Jag har haft en sådaär 150 par och många av dem var så slitan och trasiga så att jag inte har använt dem på flera år. De fick åka i sopan idag. Kändes rätt skönt faktiskt.

Nu ska jag gå på byrån som står i vardagsrummet. Det är väldigt lite grejer i den, men jag är säker på att jag kan slänga lite av dem. Om man hade kunnat väga en lägenhet hade vår bantat ner sig en sådär...

... böckerna blir sålda!

Publicerad 2011-10-08 22:41:04 i Allmänt

Jösses vad smidigt det var att lägga in annonser på kurslitteratur.se. Helt gratis och väldigt enkelt. Nu har jag lagt ut 38 stycken annonser där och jag säljer böckerna superbilligt. Nu får vi hoppas att några av...

... kurslitteratur.se

Publicerad 2011-10-08 20:58:24 i Allmänt

Idag har det varit lite fart på oss. Faktiskt.

När vi varit på Ö'n i några timmar och socialiserat oss med familjen där så åkte vi hem och satte oss direkt med en hel kasse (!!) med viktiga (???) papper som vi sorterade. Den kassen har stått orörd sedan vi flyttade från den förra lägenheten så det kändes inte som att det var superviktiga saker där, men en del fick bli kvar och en del fick gå till släng.

Vi fick lite blodad tand av detta, kan man säga, för när alla papper var sorterade gick vi på vårt minst sagt stökiga förråd. Vi röjde ut allt därifrån och sorterade detta också. Detta resulterade i att hela hallen blev full av saker som antingen skulle slängas i återvinningen eller lämnas i klädinsamlingen. Vi fyllde (ja, fyllde!) bilen och åkte bort till vår återvinning här i Rocken och blev av med klabbet. Så skönt! Nu är det betydligt mindre saker i förrådet och allt ska med till nya lägenheten. Ingen gammal skit där inte.

Sen, åkte vi hem och lagade middag och kollade färdigt på en film vi började på igår. Efter det så har jag rensat lite mer i andra garderober och ställt det utrensade vid dörren, redo att åkas med till återvinningsstationen imorgon. Det är skönt att få lite ordning nu inför att vi ska börja packa. Skönt att ha koll på vad det finns i lägenheten.

Nu funderar jag på om jag ska försöka sälja all min kurslitteratur som jag har som bara ligger och skräpar. Är det värt mödan, tror ni? Kanske ska sätta in en annons på...

... fått den såld förr eller senare.

Publicerad 2011-10-07 21:32:01 i Allmänt

Vi måste nog börja packa snart. Idag är det exakt fyra veckor tills vi flyttar. Hjälp. Pratade med vår nuvarande hyresvärd om att få flytta ut tidigare och därför slippa en dubbel hyra. Hon lät inte helt negativ till idén och skulle kolla om det fanns möjlighet till det. Vore väldigt skönt att slippa lägga ut de pengarna på, i princip, ingenting. Det ska i alla fall hållas en visning här nästa onsdag mellan 17.30 - 20.30. Frågan är om vi ska vara hemma eller hålla oss borta. Hyresvärden sa att det inte spelar någon roll för henne om vi är hemma eller inte.

Vi har gjort en deal med telenor nu också. Samma summa pengar som vi lägger på våra telefoner idag hos telia ska vi nu lägga hos telenor, plus att vi får surfa obegränsat, ringa för en fast pott, att all trafik mellan oss och några andra nummer vi fick välja är gratis etc etc (en massa fina fördelar) och så får vi varsin ny telefon. Maken har redan fått sin sonyericsson xperia play (playstationmobilen) och jag får min iPhone4 på måndag eller tisdag. Jag tog en vit, för jag har fått veta att den antennen sitter bättre till på telefonen än vad antennen gör på den svarta. Jag ska ju ha ett fodral på ändå så jag bryr mig inte så mycket om färgen. Nu jädrar ska det surfas från mobilen! Jag har verkligen längtat efter det, speciellt under de långa jourpassen på jobbet.

Imorgon ska vi visst till Ö'n igen. Maken berättade att han saknar på bebisen och att vi, helt enkelt, blir "tvungna" att åka dit. Inte mig emot. Jag gillar att åka dit :).

Ja, idag var de ju här och köpte soffan. Skönt som bara den är det att den är såld nu och att köparna inte försökte pruta ner priset när de väl var här. Men, med tanke på att vi hade en helt väntelista med folk som ville ha soffan så hade vi nog...


... flyttkartonger!

Publicerad 2011-10-07 16:41:06 i Allmänt

I detta nu håller de på och bär ner soffan. Pengarna ha bytt händer och det ska bli SÅ skönt när allt är klart. Hejdå soffa. Hejhej...


... inte helt fel :).

Publicerad 2011-10-07 09:42:10 i Allmänt

Är så jäkla sugen på att baka fler bullar. Har hittat ett recept på jordnötsbullar som jag absolut vill prova. Ska nog ta mig en promenad bort till affären snart och handla mig ett paket jäst. Allt annat finns redan hemma.

Det är visst en stor marknad på Ö'n idag. Får se om jag orkar övertala maken att åka dit. Det är ju väldigt fint väder idag så en liten tripp utomhus vore...


... jag surfar lite.

Publicerad 2011-10-06 20:13:52 i Allmänt

Dåså. Idag har jag jobbat ett kort pass mellan 8-17 och sedan åkte jag till Media Markt och frågade dem om lite grejer och efter detta åkte jag hem och bakade lite hasselnötsbullar, som ni ser på bilden nedan. Det var första gången jag bakade dem och det var först på andra och sista plåten som jag kom på snitsen med hur jag skulle tvista till dem. På den första plåten såg bullarna ut som bullar gör mest. Det var lite tråkigt att bara hälften av bullarna blev så fina som jag ville men om bullarna är goda lär jag baka dem flera gånger.

Nu har vi precis ätit en sen middag och nu kollar jag på Robinson samtidigt som...

... det kommer mera, snart.

Publicerad 2011-10-03 10:17:38 i Allmänt

Ja, jag vet. Jag har inte bloggat på någon dag eller så. Sorry. Det beror på att jag har varit lite nedstämd. Vi lade ut vår soffa på annons, ni vet, och en tjej svarade och ville köpa den. Sen ringde den flera och ville köpa den men vi sa att "Tyvärr, den är redan såld..". Jag ringde till och med tillbaka till den första tjejen och kontrollerade att hon verkligen ville ha den och att hon inte skulle backa ur. I lördags skulle de hämta den. Tror ni att det dök upp någon köpare? Tror ni att samma köpare svarade när jag ringde? Nej, såklart inte.

Nu ligger annonsen ute igen. Får hoppas på samma respons denna gång. Annars ligger vi lite pyrt till rent pengamässigt. Kan man säga.

Jag har jobbat jour tills idag. Började halv tio igår förmiddag och slutade halv nio nu på morgonen. Det händer en massa på jobbet just nu, omgrupperingar och omorganisationer. Än så länge är jag ju bara timvikarie men jag försöker hänga med så gott det går så att jag ska vara uppdaterad och aktuell.

Jag är lite stressad över denna veckas arbetspass. Har bara ett inbokat på torsdag, annars är veckan helt ren. Det gillar jag inte. Jag gillar när det är mycket jobb. Får hoppas att...


Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela