emmaterese

- en dagboksblogg -

Lite lättare idag

Publicerad 2012-04-27 14:59:20 i Allmänt

Idag känns det helt okej att jag ska byta jobb. Var på det nya jobbet idag och hade ännu en bredvidgång och det känns bättre och bättre. Det är lite olikt jobbet inne i stan även om båda är inom socialförvaltningen. Det nya jobbet är lite mer utmanande, ger bättre betalt och sträcker sig längre. En ganska naturlig utveckling kan man väl säga...

Nu blir det vila tills imorgon kväll då jag ska göra ett lite kortare kvälls/natt-pass.

Sorgligt

Publicerad 2012-04-25 21:10:40 i Allmänt

Jag gör just nu mitt näst sista pass på jobbet. Det känns så tråkigt att jag mest vill gråta. Jag har visserligen fått ett nytt jobb men detta jobbet är det bästa jag någonsin haft. När jag går av mitt sista pass här på morgonen den första maj så lär det rinna en och annan tår. Fan. Jag vill ju vara här..

Jag lever, men är väldigt trött

Publicerad 2012-04-22 10:08:50 i Allmänt

Ni vet hur man kan vara mellan två jobb? Jag är liksom motsatsen nu. Jag är på två överlappande jobb. Jobbar dels kvar inne i stan och dels håller jag på och lär mig ett nytt jobb uppe i Mörbylånga. När jag inte är på något av mina jobb så äter eller sover jag. Det är därför bloggen är så tyst.

Efter nästa vecka har jag bara ett jobb igen så då hoppas jag kunna samla lite energi att orka göra sådant jag brukade göra förut.

Idag börjar jag inte förrän vid 15 så vi ska hem till stora svägerskan och fika lite innan jag ska åka till jobbet. Sen jobbar jag till imorgon bitti och sen är det faktiskt vilodag imorgon. Skönt. Blir nog en hel del tid i sängen då vi äntligen fått tv-kanaler inne i sovrummet också. Var inte alls så dyrt som vi hade trott. 60 spänn/månad. Vi väljer att avstå från lite lördagsgodis och annat onödigt för lyxen att kunna se på varsitt program. Lyxproblem på högsta nivå!

Hejsålänge

Barnvakter

Publicerad 2012-04-05 19:17:09 i Allmänt

Idag har vi varit barnvakter åt makens systerdotter hela dagen. Vi har varit på köpstan och handlat pixi-böcker och så har vi varit ute och lekt och busat massa.

Ja, och så har vi ju läst då. Gärna många böcker på en gång.

Försummad!

Publicerad 2012-04-05 19:14:55 i Allmänt

Det har visst inte bloggats så flitigt från den här bloggen på sista tiden. Jag ska ta mig ett snack med innehavaren och se om vi kan göra något åt det.

Imorgon åker vi till Hultsfred och firar påsk. Det blir mysigt :).

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela