emmaterese

- en dagboksblogg -

Det götta livet fortsätter

Publicerad 2012-02-25 15:30:54 i Allmänt

Även idag är det vår här på Öland. Vi köpte lyxfika och intog balkongen i solen :). Härligt!

Nu sitter vi och går igenom våra foton och bestämmer vilka som ska framkallas. Skoj det också.

Imorgon blir det jobb ett helt dygn. :)

Pussdåsålänge


Gött liv

Publicerad 2012-02-23 13:57:22 i Allmänt

Såhär trevligt har jag det innan jobbet. Kaffe på balkongen i solen med svägerskan. Gött. :)

Bättre sent än aldrig

Publicerad 2012-02-22 16:45:10 i Allmänt

Nu har vi äntligen satt upp våra inramade foton på väggen i trappan. Det är något som har släpat sen vi flyttade in men nu är de uppe. Det är några bilder till som vi vill sätta upp men sen lämnar vi plats till framtida bilder :).

Imorgon blir det jobb. Skoj skoj skoj. Jag älskar mitt jobb :).

Det rullar på

Publicerad 2012-02-21 21:30:51 i Allmänt

Jobba. Sova. Städa. Jobba. Äta. Sova. Äta. Sova. Jobba. Tvätta. Handla. Äta. Sova. Jobba. Ja, typ så. :)

Kalas kalas kalas

Publicerad 2012-02-17 21:20:15 i Allmänt

Det blev inga kakor igår. Jag upptäckte att vi inte hade några ägg och jag orkade inte åka till affären heller. Jag slängde ihop en äppelpaj i morse istället.

Idag har vi städat samt haft svärfamiljen här på kalas. Det blev kroppkakor till middag och banantårta, paj och bullar till efterrätt. Mumsigt värre :).

Nu sitter vi här i vår städade lägenhet och är trötta som bara den. Jag har precis dragit bort en ansiktsmask och det känns som att vi kommer att gå och sova snart. Imorgon kanske lilla svägerskan kommer hit för att kolla på melodifestivalen. Trevligt värre :).

Pussdå

Trött bakdag

Publicerad 2012-02-16 16:06:54 i Allmänt

Jag sover ju på jobbet ibland. En eller två gånger i veckan. Det gör mig inget utan det är rätt lyxigt att få in två arbetspass till priset av ett. Det enda som är tråkigt med jouren är att jag är helt slut i ett dygn efteråt. Så idag är jag som en zombie och vill bara sova.

Imorgon fyller maken år och jag har bakat bullar till hans kalas imorgon. Snart ska jag baka äppelkaka och kanske kärleksmums. Mums :).

Pussdå

Trött och slö

Publicerad 2012-02-14 17:57:55 i Allmänt

En hel eftermiddag på Ikea och citygross med svägerskorna och bebisen. Mycket trevligt men också mycket uttröttande :). Nu sitter jag i soffan under extratäcket och funderar på om jag ska orka göra något vettigt ikväll eller om det bara blir hängande och slöande från min sida.

Maken är och spelar nu så vi hade allahjärtansmys igår istället. Trängde ner oss i badkaret så att vattnet rann över från alla kanter och våra ben trasslade ihop sig. Hehe. Men mysigt var det.

Pussdå

Hem till byn

Publicerad 2012-02-10 20:19:48 i Allmänt

Nu sitter man här hemma hos mamma och pappa i Hultsfred, mätt efter middagen och kikar på På Spåret. Det är väldigt trevligt och mycket lugnt och gemytligt.

Mamma och jag var nere i byns enda klädaffär förut och jag fick ett par nya byxor, i storleken MEDIUM. Japp, för en sådan person är jag; en person som ibland har MEDIUM i byxor :D. Tyvärr upptäckte jag att de var trasiga när vi kom hem så imorgon ska vi åka ner och förhoppningsvis hitta ett par till i samma storlek som vi kan byta till. Vilken storlek? Jo, MEDIUM ;).

Imorgon ska vi åka hem till Ö'n igen, det blir ett kort besök i Hultsfred då jag jobbar på söndag morgon. Imorgon ska vi få dillkött innan vi åker hem och det ska bli enormt mumsigt. Det är jag som har önskat det och jag har önskat att mamma ska laga mycket så att jag får med mig en matlåda hem.

Mamma är rektor på min gamla mellanstadieskola och när vi hämtade henne på jobbet idag så passade jag på att ta mig en runda där och träffade bland annat min gamla lärare från lågstadiet, det var skojigt att se hur mycket skolan har utvecklats sen jag gick där.

Igen.

Publicerad 2012-02-07 22:16:42 i Allmänt

Öroninflammation. Igen. Suck.

Imorgon är det planeringsdag med jobbet från 9-16 och sedan fortsatt jobb till 22 någon gång. Full rulle imorgon alltså.

Ingen fest :(

Publicerad 2012-02-03 16:29:43 i Allmänt

När SMHI säger att man ska hålla sig inomhus och endast köra i nödfall så är det inte riktigt läge att åka till Smedby och ha fest. Det får bli en annan gång. Snart. Tråkigt är det i alla fall.

Nåja, snart kommer stora svägerskan och bebisen. Det är roligt i alla fall.

Inget nytt under solen

Publicerad 2012-02-02 21:20:15 i Allmänt

Nu är det ju dags att blogga igen. Pm jag nu ska ha en aktiv blogg så måste jag ju blogga aktivt också :). Men, det har inte hänt så mycket att skriva om. Jag har jobbat, sovit, och kikat på lite film och tv. Ja, och gjort lite hushållssysslor då. Levt helt enkelt.

Imorgon ska jag hem på middag till en kollega. Då kanske jag får något skojigt att berätta :).

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela