emmaterese

- en dagboksblogg -

En hel månad sen sist :(

Publicerad 2012-01-30 18:28:14 i Allmänt

Ja, mer än en månad om man ska vara petig. Förlåt. Men det är som så att jag jobbar rätt mycket och när jag då är hemma så har jag en massa andra saker att göra än att blogga. Jag har fått förlängning på mitt vikariat och det känns jätteroligt och fantastiskt skönt :).

Annars har jag inte så mycket att uppdatera er med. Jag mår bra och livet rullar på. Jag stortrivs på jobbet och jag drömmer i hemlighet att få ett fast jobb på enheten. Hade varit som en dröm. Dock växer inte tillsvidaretjänster på träd. Inte ens i Kalmar kommun.

Idag tog jag med mig lilla svägerskan in till stan och kollade på rean på Indiska. Jag hittade mig fem plagg som sammanlagt kostade bara 236 kronor. Det är helt enligt min budget :). Det var bra att ha med mig svägerskan som kunde se till att jag tog kläder i rätt storlek. Har du en gång vägt 130 kg och haft storlek XXXL så är det svårt att få in i huvudet att du nu kan köpa kläder i tre storlekar mindre.

Jag vet att jag har sagt deg tidigare men jag ska försöka att börja blogga lite mer frekvent.

Hejsålänge :)

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela