emmaterese

- en dagboksblogg -

May. 07, 2013

Publicerad 2013-05-07 21:05:55 i

Idag fick jag ett helt underbart sms från min älskade lilla mamma. Det visade sig att hon var i Kalmar och hade några timmar under eftermiddagen ledigt. Givetvis ville jag och Knoen spendera dem med henne!

Vi åkte och hämtade henne vid hennes hotell och åkte till Citygross där vi fikade och tog en handlingsrunda. Fick en väldans massa bra saker köpta - solcreme, badring till Kno-Kno, solglasögon, också dem till lilleman och sen lite blöjor och så.

Det var helt fantastiskt att träffa mamma sådär spontant. Jag önskar verkligen att hon och pappa bodde närmare samtidigt som jag vet att vi ändå bor relativt nära ändå. 13 mil är ju helt okej om man jämför med 100, men väldans långt när man jämför med några hundra meter.

Vi ska åka till Hultsfred på fredag och jag längtar redan. Det är så underbart att se Harry tillsammans med sin mormor. Hur de inte kan slita sig från varandra. Hur Harry helt plötsligt tycker att hans mamma är skittråkig och bara vill flirta och busa med mormor. Trots att de inte har setts sedan påsk så tog det bara några minuter innan Knoen sken upp totalt och var inte det minsta blyg eller reserverad. Det är något speciellt med mormödrar, verkar det som. Hur som helst så var det en eftermiddag fylld med massa kärlek. Helt underbar överraskning! <3

Imorgon är det Öppna Förskolan som gäller. Skoj skoj :).

I söndags hade vi besök av våra fina vänner Karl-Oskar och Jenny. Äntligen fick vi till en träff då vi fått ställa in flera gånger på grund av sjukdom. Det var väldigt roligt att träffa dem och det var extra roligt att Harry visade sig från sin charmiga sida.

Just det - Knoen vänder sig från rygg till mage nu också :).

Lite bilder:

May. 05, 2013

Publicerad 2013-05-05 09:18:02 i

Jag tänkte att jag skulle berätta att Harry klarade sexmånadersbesiktningen :). Dr Sven sa att han utvecklas fullständigt normalt. Skönt att få det bekräftat även om vi inte trott något annat. Nu väger han 6820 g och är 62,5 cm lång. Han sitter, som ni ser i förra inlägget, stadigt nu men man får bygga upp med kuddar runt då han fortfarande tappar balansen ibland. När han ramlar mot kuddarna så skrattar han och sen försöker han sätta sig upp igen - och lyckas nästan utan hjälp. Han blir så stor.

Om drygt en månad åker vi till Bulgarien! Det ska bli såååå roligt även om det är en massa saker som låste lösas rent praktiskt först.

Mitt sällskap i soffan just nu:

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela