emmaterese

- en dagboksblogg -

30 aug. 08.26

Publicerad 2010-08-30 08:34:35 i Allmänt

Va?!, tänker ni. Vad gör sjusovaren Emma uppe vid halv nio? Jo, det ska jag berätta för er - jag vaknade redan vid halv fem idag och har alltså varit vaken en halv arbetsdag redan. Maken sover och snusar så sött fortfarande. Nåja, det blir väl så när man går och lägger sig vid halv nio kvällen innan.

Jag drömde en så skojig dröm i natt. Jag drömde att jag bombhotade Reinfeldt genom att skicka ett paket med en väckarklocka i, ni vet en sådan där som tickar högt. Sedan hade jag lagt en lapp i paketet där jag skrivit med stora bokstäver : DET ÄR DAGS ATT VAKNA NU, REINFELDT!. I drömmen blev stackars statministern så berörd av min lapp så han avgick som minister och bad alla i hela Sverige att bli socialister och rösta röd-grönt. Gutt! Once again, Emma saved the day, eller kanske hellre, saved the country!

(Om någon SÄPO-människa läser detta och tror att jag på riktigt har, eller ska, bombhota Fredrik Reinfeldt så kan ni sluta oroa er. Jag är inte kapabel att hota någon med något, än mindre att bombhota statministern.)

Idag börjar, som sagt, skolan och jag har nu på morgonen organiserat min vecka så jag vet vad och hur jag ska göra mina uppgifter. Sen ska jag på vattengympa - skoj.

För övrigt blir jag glad över mitt nya nagellack som är orange. Man borde ha mer orangea saker runt omkring sig.

Hörs

28 aug. 15.26

Publicerad 2010-08-28 15:36:47 i Allmänt

Nähe ni, nu är det dags att försöka ta tag i det här med bloggen igen! Jag orkar inte redogöra för allt som har hänt under tiden jag varit dålig på att blogga, men vi tar några saker i korthet.

Jag har jobbat och sedan haft några veckor semester vilket har varit skönt.

Jag fortsätter att gå ner i vikt, har nu gått ner 32 kilo sen i april, vilket måste ses som lyckat! :). Men det är fortfarande mycket kvar och jag ser fram emot tills det är ännu lite mindre av mig kvar. Jag tappar helt sanslöst mycket hår, vilket beror på att man inte näringssätter sig ordentligt efter en GBP, och det är inte några strån här och där som faller ur, utan hela testar. Men - de säger att det ska försvinna efter ett halvår ungefär och där är jag ju om bara några månader. Jag har börjat på vattengympa i en grupp där det bara är människor som gjort en GBP och det är väldigt roligt att kunna prata med andra i samma situation!


På måndag börjar skolan igen och den här gången ska jag läsa allt på distans för att slippa åka till Växjö på föreläsning. En av baksidorna med sammanslagningen till Linnéuniversitetet. Men, det här blir nog också bra.


Jag är glad att hösten kommer. Jag är helt och hållet färdig med sommaren nu och är redo för livet att gå vidare.

Jag ska försöka bli bättre på att blogga nu, om det så bara är några rader. :)

Hörs

12 aug. 17.12

Publicerad 2010-08-12 17:14:14 i Allmänt

När man ger någon en present och denna någon börjar gråta av glädje - då vet man att presenten var den rätta. Lika glad blir man själv... Kärlek.

Hörs

3 aug. 19.49

Publicerad 2010-08-03 19:52:26 i Allmänt

Jag drömde en sak inatt. Jag drömde att jag såg en man backa med husvagn. Han var väldigt bra på det och jag sa åt honom att jag inte är är bra på det själv. Han svarade mig att det beror på att jag lever i ett kristet land. Jag undrade givetvis vad han menade och han förklarade:

- Ja, ni kristna ser allting ur två vinklar: Gud och Jesus. Jag själv är Buddist och ser andlighet ur alla vinklar som livet har. Man måste se i många vinklar för att backa bra med husvagn...


Rätt filosofiskt för att vara en dröm va?! :)

Hörs

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela