emmaterese

- en dagboksblogg -

onsdag 30 sep. 15.55

Publicerad 2009-09-30 15:55:05 i Allmänt

Jag bara pluggar och pluggar... och kollar på tv-serier i dvdformat. Jag älskar när man har en hel säsong av en serie och kan kolla på hur många avsnitt åt gången som man vill. Har snart arbetat mig igenom säsong fem och sex av Frasier och håller nu på med första säsongen av Big Love. Såg lite av den när den gick på tv, men det är roligt att ta igen det jag missade.

Annars händer det inte mycket. Börjat på en ny delkurs om utvecklingspsykologi nu, det kanske jag har sagt, läste mycket av detta på lärarprogrammet. Lite skönt. Det är fortfarande underbart att vara gift :).

Hörs

lördag 26 sep. 16.42

Publicerad 2009-09-26 16:48:15 i Allmänt

Jag såg en kort stund på Americas got Talent idag på förmiddagen. En av domarna är David Hasselhoff (Ni vet, gamla Baywatch-hunken) som uppenbarligen hade haft tänkarkepsen på då han utbrast: "Don't hassel with the hoff". Kanske hade de som gjort radioreklamen för ICA i Berga haft samma tänkarkeps på sig när de kommit sloganen "Jag kan inte bärga mig!". I de flesta sociala sammanhang går sådana skämt bort med ett "åååååhhhh.. så dåligt!", men inte på radio och inte på AGT.

Vi var på teater igår; Freuds Cigarr. Jag blev väldigt förvånad över humornivån hos kalmars finkulturella:

Freud: Bla bla bla anal bla bla...
Kalmars Finkulturella: Nämen.. håhåhå...
F: Bla bla bla kuken bla bla bla...
KF: Nämen.. hihihi..

Det var spännande att märka att dessa människor ligger ljusår efter i humor.

Idag var vi en sväng på Öland och åkte runt i några timmar och tittade på allt folk som var ute på skördefesten. Hade vi köpt en pumpa från varje litet ställe som sålde sådana hade vi nog haft med oss minst 25 stycken pumpor hem.

Mattias: Jag har precis kommit över spärren att våga gå till gymet och vara lite anonym bland maskinerna. Det kommer nog dröja ett tag innan jag kommer över spärren att svettas i grupp också. En sak i taget. Små kliv framåt. Men tack för tipset!

Hörs

torsdag 24 sep. 14.21

Publicerad 2009-09-24 14:26:32 i Allmänt

Idag var det tolv dagar sen jag tränade! Usch. Men, jag har verkligen inte orkat nu när jag varit så mycket sjuk. Idag var jag på friskis i alla fall och det var helt okej. Jag fick sänka vikterna på två av maskinerna, annars så kunde jag ha kvar samma motstånd på resten. Det var ju skönt i alla fall. Det var väldigt segt att komma iväg, ungefär som det kändes i början, men förhoppningsvis blir det lättare snart igen.

Det är väldigt lite tjocka människor på friskis. Det är typ jag. Lite konstigt med tanke på att det är ju vi tjockisar som kanske behöver vara där allrs mest. Men - det känns så sjukt obekvämt att vara på ett gym när man är tjock. Det känns som att alla vältränade spännisar tittar på en med avsmak och sneglar på hur lite vikter du egentligen orkar med. Nu känns det dock inte så jobbigt längre. Jag har märkt att alla tittar på alla, mest för att man inte har så mycket annat att göra när man vilar mellan seten, och skulle någon ha något att säga om min vikt, så låt dem göra det då, bara jag slipper höra. Tror dock att de flesta tycker att man är modig som vågar gå dit. Jag är ju verkligen ensam om att vara tjock och på gymet, de andra är alla mer eller mindre vältränade.

Idag var jag på stadbiblioteket och pluggade med H och J inför tentan imorgon. Nu väntar lite frukt och sen ska jag fortsätta plugga på egen hand. Känns dock rätt okej. Vi såg en av våra kursare på bibilioteket idag som precis hade varit och lånat boken, så mer förberedda än honom kommer vi vara i alla fall.

Hörs

onsdag 23 sep. 11.22

Publicerad 2009-09-23 11:30:21 i Allmänt

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Detta beror på att skolan tar en massa tid, speciellt nu när jag varit sjuk en hel vecka. Jag hade två gruppuppgifter att ta igen, vilka jag fick göra själv eftersom jag var sjuk under det ordinarie tillfället, och dem gjorde jag i måndags och slängde in på vårt nätverk. I måndags var också Carro med systerson här och fikade och lekte. Hennes systerson är en riktig goding och jag hoppas verkligen att jag får träffa dem igen snart. Igår hade vi ett litteraturseminarie och på fredag är det muntlig tenta som gäller. Jag har en del att plugga på men känner att jag ligger rätt bra till. Idag kommer den lilla svägerskan hit och hon ska förhöra mig lite. Imorgon ska jag träffa min studiegrupp och vi ska plugga tillsammans inför på fredag. Så, jag lär inte uppdatera bloggen på ytterligare några dagar efter detta. Men, så får det blir.

Annars mår jag sådär. Har fått massor ont i halsen och blir trött av ingenting.

Just det. Maken gjorde en så rolig sak igår. Han stövlade in på en föreläsning och utbrast : "Men.. idag är det ju inte onsdag!" De hade sett lite misstänksamma ut och sagt: "Neeeeejjjj....". Då hade maken gjort tummen upp och gått. Hehe.

Hörs

lördag 19 sep. 14.42

Publicerad 2009-09-19 12:17:51 i Allmänt

Jag är verkligen mot dödsstraff. Jag tror inte att det hjälper att ha ihjäl den som haft ihjäl. Öga för öga-tänket är alldeles förlegat i mina ögon. Dock funderar jag på artikeln som jag länkar till här under. En man i USA skulle avrättas, och försöket till avrättning avbröts då bödlarna inte fick in någon venkateter i hans arm för att spruta in nervgifet i, avrättningen sköts då upp i tio dagar. Nu vill hans advokat stoppa avrättningen helt eftersom de anser att "den smärta som hans klient utsatts för strider mot konstitutionen", alltså smärtan när nålen stack honom flera gånger om. Jag håller absolut med om att avrättningen borde stoppas men jag tycker att det är konstigt att det ska vara värre att sticka någon med en nål i ett par timmar, än att döda dem! Har inte den Amerikanska konstitutionen lite att ändra och fixa till då? Snacka om felprioritering. Ja, ni få läsa själva och se vad ni tycker. Själv tycker jag att det känns mycket konstigt.

Avrättningen stoppas - igen


Kommentera gärna detta. Alltid roligt att se vad ni andra tycker i politiska frågor :)

Hörs

fredag 18 sep. 11.48

Publicerad 2009-09-18 11:50:23 i Allmänt

Jag har bakterier i urinledarna. Det är därför jag har så ont i min ena njure. Jag har fått antibiotika och mår förhoppningsvis bättre om ett par dagar. Jag är dock hur trött som helst. Igår sov jag i princip hela dygnet, var väl vaken en 4-5 timmar sammanlagt. Hoppas verkligen att jag blir piggare snart.

Nu är jag i Hultsfred och ska om ett par timmar sjunga på en begravning i kyrkan. Sen åker jag hem till Kalmar igen. Har en massa skola jag måste ta igen.


Hörs

tisdag 15 sep. 09.17

Publicerad 2009-09-15 09:19:55 i Allmänt

Jag mådde så konstigt igår. Jag gick upp i vanlig tid runt nio men var tillbaka i sängen vid halv tolv. Låg under duntäcker och tjock filt och huttrade och sov i fyra timmar. Sen tvingade jag mig upp och lyckades plugga mig igenom ett kapitel i psykologiboken medan jag kände mig hängig och jätteseg. Men, ingen feber. Sen gick jag och la mig vid tio igen och har sovit hela natten. Konstigt att jag är så trött.

Nu måste jag sticka. Föreläsning vid tio.

Just det, Heja Norge! Bra röstat!

Hörs

lördag 12 sep. 13.59

Publicerad 2009-09-12 13:55:31 i Allmänt

Uppdaterat 19.06

Marie: Jag är faktiskt väldigt förvånad och imponerad av oss jag också. Bara det att vi åker och tränar det första vi gör när vi vaknat! Det är inte alls likt oss eller hur vi brukar inleda våra lördagar. :).

Mamma: Tror inte att det blir direkt bråk, men jag tror att våra kramkvällar kommer bli betydligt färre nu när vi troligen kommer sitta i olika möbler oftare.
___________________________

Vi vaknade vid nio och åkte en halvtimme senare iväg till friskis. När vi hade tränat klart åkte vi hem, duschade snabbt och slängde i oss en macka och sen iväg till ikea. Väl där handlade vi soffa, schäslong och nya prydnadskuddar. Sen hem och sätta ihop allting och nu är det klart och klockan har redan hunnit bli två. Tiden går fort när man gör saker... Maken är iväg och hämtar K som ska göra färdigt våra tatueringar. Jag anar att det är minst två (läs mamman och systern) som absolut vill se en bild på hur det blev. Så jag lägger upp en till er här:



Det stör mig i min indie-själ att det ser ut som att Ingvar Kamprad har kräkts i vårt vardagsrum, men detta var vad vi hade råd med. (Om vi inte skulle köpa en ny, gammal, soffa på loppis som vi ändå skulle fortsätta få ont i ryggen av, vilket inte var ett så bra alternativ..)

Nu kan jag inte sitta här vid skrivbordet längre. Jag måste lägga mig i schäslongen.. :D

Hörs

fredag 11 sep. 17.34 (uppd. m. länkar)

Publicerad 2009-09-11 17:43:03 i Allmänt

Vi var på Ikea idag. Jag har önskat mig nya lakan av maken i födelsedagspresent men ville givetvis välja själv :). Det blev inga lakan. Istället bestämdes det att vi ska åka dit imorgon och köpa en ny soffa. Blev lite dyrare (nähe?!), men vi behöver verkligen en ny. Den vi har nu köpte vi på Stegen precis innan vi flyttade ihop för en femhundring och det har varit en bra och fin soffa men den börjar ge upp nu. Den är alldeles för mjuk och det är troligen en av anledningarna till att både jag och maken får ont i ryggen på kvällarna när vi suttit i den en hel kväll. Till soffan ska vi också köpa en schäslong som vi ska ha istället för fåtöljen, både soffan och denna i beige. Så, imorgon kommer svärmor med sambo och de har med sig släpkärra och starka bärarmar. Vi ska åka till tippen med den gamla soffan och det kommer säkert kosta lika mycket att slänga den, som det gjorde att köpa den. Lite ironiskt.

Jag pluggar och pluggar och ska så fort jag har skrivit klart det här tillbaka till soffan, i med öronproppparna och läsa om psykofarmakans framväxt. Det blev ingen träning idag, då vi har märkt att det är helt knökfullt på gymet på fredagarna - det är väl fler än vi som vill avsluta arbetsveckan med ett träningspass - så ska vi träna på lördagarna istället. Vi var där förra lördagen och det var vi och två till på hela gymet. Vi ska åka dit imorgon innan ikea. Ska faktiskt bli kul. Jag har höjt mina vikter på de flesta maskinerna som jag använder och jag känner mig betydligt mer bekväm nu när jag vet hur allt funkar. De som jobbar där är verkligen trevliga och man känner sig väldigt välkommen.

Är fruktansvärt mätt nu också. Vi gjorde kålpudding förut som vi nyss avnjöt med kokt potatis, lingon och en klick bregott. Mums! Ikväll blir det Idol och kanske det där nya programmet med kändisar i djungeln, även om ingen av oss känner oss direkt lockade av konceptet.

Hörs

torsdag 10 sep. 21.14

Publicerad 2009-09-10 21:26:26 i Allmänt

Idag hade vi föreläsning om psykiska sjukdomar och störningar. Väldigt intressant. Jag visste inte att så många saker räknades till psykiska störningar, till exempel stamning.

Annars var lilla svägerskan här en stund idag och hälsade på. Alltid roligt att träffa henne. På kvällen begav vi oss till CityGross och handlade mat för nästan 1700 kronor. Det är jobbigt att storhandla men eftersom vi bara är två så behöver vi bara göra det varannan månad ungefär. Eller, vi skulle säkert tjäna in pengar på att göra det varje månad, men det blir inte av.

Imorgon har jag bestämt mig för att vara hemma och läsa hela dagen och hoppa föreläsningen. Känner att jag behöver det. Det är svårt att gå från att vara sjukskriven på heltid till att istället plugga på heltid.

Har förresten fått svamp av antibiotikan också. Inte så roligt. Inte roligt alls.

Hörs

torsdag 10 sep. 15.15

Publicerad 2009-09-10 15:18:01 i Allmänt

Jag har köpt två roliga tröjor som jag har när jag tränar. Man måste göra träningen lite roligare och med de här tröjorna har jag skapat många leenden hos de andra gymarna också :).

Den första:



Den andra:



Bilderna har jag lånat från shirtstore.se där finns det hur mycket roliga, smarta och fina tröjor som helst.

Hörs

Veckans låt: Say it to me now

Publicerad 2009-09-09 13:33:10 i Allmänt

Glen Hansard som spelar en av huvudrollerna i den fantastiska filmen "Once" spelar här en av låtarna från filmen, live. Helt fantastiskt! Hans röst är så mångsidig och rörande.

Lyssna här

Texten:

I'm scratching at the surface now
And I'm trying hard to work it out
So much has gone misunderstood
This mystery only leads to doubt
And I´m looking for a sign
When you reached out to take my hand
And if you have something to say
You'd better say it now

Cause this is what you've waited for
Your chance to even up the score
And as these shadows fall on me now
I will somehow

Cause I'm picking up a message Lord
And I'm closer than I've ever been before

So if you have something to say
Say it to me now
Say it to me now
Say it to me now

Hörs

onsdag 9 sep. 13.25

Publicerad 2009-09-09 13:26:08 i Allmänt

Rockgiganter inte förtjusta i "Rockband"

Artikeln som jag länkar till här ovan handlar om att stora namn inom rockindistrin menar att tv-spelet "Rockband" inte lär ungdomar att spela instrument på riktigt och att det gör att allt färre vill lära sig spela till exempel gitarr på riktigt.

Är ungdomar så korkade? Så korkade att de tycker och tror att det är samma sak att spela guitarhero som att spela på en riktig gitarr? Är det så att folk som spelar dessa spel gör det som ett substitut för att spela riktiga instrument? Jag har svårt att tro det. Ungdomar är generellt jädrans mycket smartare än vad folk ger dem credit för. Spelar man ett rallyspel istället för att lära sig köra bil på riktigt?

Spelar du guitarhero? Berätta gärna om du tycker att det är samma sak som att spela en riktig gitarr.

Hörs

onsdag 9 sep. 09.18

Publicerad 2009-09-09 09:21:17 i Allmänt

Idag ska jag på en gästföreläsning i neuropsykologi. Neuropsykologi är något som jag tycker verkar väldigt intressant och jag har redan förberett några frågor till den stackars killen. Igår satt jag bokstavligen hela dagen och kvällen och pluggade inför ett seminarie som vi har nästnästa vecka. Till det seminariet ska vi ha mycket goda insikter i fyra psykologiska modeller och teorier (Freud, Kelly, Maslow och Antonovsky) och kunna jämföra dem till höger och vänster, både i stora drag och på mer ingående områden.

Jag har föreläsning från 10-12, maken har från 12-14 och sen ska jag hämta honom så blir det friskis.

Jag mår väldigt illa, troligen av min nya antibiotika som jag äter för urinvägsinfektionen. Jag har svårt för att äta och när jag rör huvudet för mycket så känns det som att jag ska kräkas. Åka bil är rena döden. Tur att det bara är en femdagarskurs och att jag redan är inne på fjärde dagen.

Hörs

måndag 7 sep. 23.05

Publicerad 2009-09-07 23:09:35 i Allmänt

Har just sett "Roast på Berns" där ett gäng komiker skojade på varandras bekostnad. Jag tyckte inte att det var direkt roligt. Några av skämten var roligare än andra, men jag förstår inte riktigt vad det går ut på när man ska skriva skämt som bara SKA vara elaka. Jag tycker att det blir så krystat.

Nej, jag kommer nog inte att följa det programmet. Imorgon börjar Idol, där är alla bara snälla och goda mot varandra :D.

Hörs

måndag 19.24

Publicerad 2009-09-07 19:53:14 i Allmänt

När jag var på friskis tidigare idag så hade jag mitt emot min benmaskin två par killar, någonstans mellan 20-25, som stod och diskuterade sin träning.

- Vi tränar mage och biceps idag..
- Jaha, vi tränar aldrig de musklerna samtidigt..
- Ahaa.. ja, vi brukar i alla fall träna minst två timmar per gång..
- Okej... vi tränar mer effektivt istället för så länge per gång..


Jag som nyss hade varit på föreläsning om Freud hörde bara:

- Min penis är rätt lång den..
- Jaha, men min penis är nog aningens lite längre ändå..
- Ahaa... men min är verkligen jättelång..
- Okej... men den lär ju inte bräcka min, den är bautalång..


Mycket roligt.

Hörs

måndag 16.16

Publicerad 2009-09-07 16:17:25 i Allmänt

Jag har förstått att det ligger i många andra bloggares intresse att komma upp på "mest aktiva"-listan på blogg.se. För att komma upp på den listan så ska man uppdatera sin blogg flera gånger om dagen. Jag läser ibland de bloggar som ligger på listan och deras inlägg är oftast totalt ointressanta. "Nu ska jag se på tv.." "Nu har jag varit på stan.." "Nu är jag trött.." "Det här är dagens outfit..". Är det att föredra att ha en ointressant blogg med många små korta inlägg som inte handlar om något speciellt, men - som många läser. Eller ha en blogg med substantiella inlägg som några färre läser? Jag vet inte jag.. Jag ska dock inte själv göra ansats att lägga mig på "mest aktiva"-listan.

Idag åt maken och jag lunch på skolan, sen hade jag föreläsning och sen var det friskis för hela slanten.

Jag skickar en extra kram och extra mycket kärlek och energi till min syster idag. Älskar dig!

Hörs

Söndag 18.16

Publicerad 2009-09-06 18:22:10 i Allmänt

Grattis Ringan 26 år! Det var för honom som allt smusslande har varit. Jag vet att han läser min blogg och då kunde jag ju inte skriva rakt ut vad jag hade gjort. Hur som helst så bakade jag en tårta till honom som vi var och fikade på nu en stund innan grabbarna börjar spela rollspel. Tårtan blev väldigt god. Jag hittade ett recept på blåbärstårta på nätet och eftersom vi vet att Ringan äääälskar blåbär så var det givet. Mellan lagren så lade jag en blandning av citronfromage, kesella och tinade blåbär. Jag lade ihop tårtan igårkväll så när vi åt den idag var det härligt saftig. Tårtor är ju alltid godast dagen efter... Till utseendet blev det lite barnkalas, jag motstod dock impulsen att köpa tårtljus:



Ringan tyckte att den var mumsig, trots att han nyss hade lämnat ett annat tårtkalas.



Jag fick en tid till kalmarjouren tidigare idag och fick konstaterat att mitt onda i sidan berodde på en urinvägsinfektion. Jag har visst gått med den ganska länge och då kan man få ont i sina njurar. Skönt att det inte var något allvarligt, jag är rätt färdig med allvarliga saker nu. Jag fick antibiotika och om en vecka ska jag gå till hälsocentralen och lämna ett nytt urinprov för kontroll. Dock trodde läkaren inte att min feber hade med infektionen att göra utan att det var ett virus. Kanske inte så konstigt med tanke på att maken varit risig väldigt länge nu och jag nyser som en galning.

Imorgon är det föreläsning mellan ett och tre. Vi ska nog försöka komma iväg till friskis innan dess.

Jag är faktiskt lite glad över att maken inte är hemma ikväll. Jag ska nämligen se på tv! Vid sju börjar en ny säsong av Top Model, och vid åtta är det Ensam mamma söker. Sweeeeet.

Hörs

söndag 10.45

Publicerad 2009-09-06 10:52:19 i Allmänt

Jag kan inte bestämma mig för om den stress jag känner inför skolan är befogad eller inte. Enligt maken så stressar jag i onödan. Men - han är ju kungen av att inte stressa. Han kan vänta med att göra saker till sista miuten och inte stressa en sekund innan dess. Jag är inte sådan. Jag vill göra saker i god tid och jag vill absolut inte bli överrumplad med en massa saker som jag glömt medans jag fortfarande har saker kvar att göra av de jag kommit ihåg. Jag har dock tagit det lugnt med läsandet nu i helgen. Ska nog läsa lite ikväll när maken är och leker med sina små gubbar.

Jag har ont i sidan. Inte riktigt i ryggen, inte riktigt i magen. Idag har jag feber också. 38,3, så jag har ringt sjukvårdsupplysningen och de ska ringa upp om 45 minuter. Det verkar som att det är många som ringer dem nuförtiden. Kanske svininfluensan som gör folk lite extra nojjiga? Jag mår väl inte sådär jättedåligt, men lärde mig när jag hade gallsten att "mag"ont och feber inte är den bästa kombinationen. Så vi får se vad de säger när de ringer.

Jag tänkte puscha lite för den dansa serien "Livvakterna" som visas vid nio på onsdagar på ettan. Mycket bra serie som är värd varenda minut av din tid. Jag tror att repriserna går på måndagar, så om du ser på reprisen imorgon så har du bara missat ett avsnitt. Det är en ordentlig resumé innan också.

Nu ska jag klä på mig och åka en sväng till affären. Det är överraskning på gång idag förstår ni. Berättar mer sen.

Hörs

torsdag 22.04

Publicerad 2009-09-03 22:07:19 i Allmänt

Maken sitter vid datorn och läser någon nättidning:

- OJ! Carola har fått en fotboll i huvudet i däckat av...
- Oj, det måste ha varit en jädrans smäll.. (jag)
- Ja... det är ju så att man börjar tro att det finns någon där uppe i alla fall...


Idag har vi båda varit i skolan och sen åkte vi direkt till friskis. När vi kom hem var klockan bara halv ett och vi kände oss mycket ovana vid att ha uträttat så mycket när klockan fortfarande var så lite. Imorgon ska vi vara lediga. Åka till friskis igen och kanske på picknick beroende på vädret.

Nu kollar maken på "The mist" och jag är lagom intresserad. Har pluggat mest ikväll och det lär väl bli en hel del läsande under helgen också.

Hörs

tisdag 23.08

Publicerad 2009-09-01 23:11:09 i Allmänt

Maken hittade för en tid sedan en liten intorkad vattenmelonkärna i vår vardagsrumsmatta som hade smitit undan dammsugaren. Han plockade upp den och tryckte ner den i en kruka med jord. Efter en vecka eller två kom det upp en liten tunn grön stjälk. Den har vuxit en del nu...



Den börjar i ena änden av fönstret och ringlar sig över hela fönsterkarmen...



.... och när fönsterkarmen börjar ta slut...



... så går den på det som står näst i tur, alltså skrivbordet och mer exakt pennstället.

Vi tror att den kommer att ta oss när vi sover...

Hörs

tisdag 16.55

Publicerad 2009-09-01 17:10:00 i Allmänt

Ibland när jag sitter på en föreläsning händer det att jag blir så uppspelt av ämnet att min mage har ett konstant förväntans-pirr i sig. Medan jag sitter där och lyssnar blir jag så till mig att jag blir helt pirrig och nervös inför det som ska komma sen. Så var det idag. Genuspsykologi var verkligen spännande, jag hade iofs inte trott något annat, och många i klassen verkar vara diskussionvilliga ena.

Nu är det plugg som gäller imorgon och sen en föreläsning till på torsdag.

Tänkte för ovanlighetens skull lägga in några bilder. Jag ska förska göra det lite mer nu när jag har en ny mobil med en riktig rackabajsarekamera i.


Min man. duärdenfinastejagvetihelavärldenjagskaalltidvaradinochomduförsökerlämnamigsåföljerjagefter





Världens sötaste lilla kille under lek i sandlådan med moster och mormor. Favoritleken var att mormor och jag gjorde sandkakor och han var "demolition squad". Härligt ögonblick.

Hörs


tisdag 06.59

Publicerad 2009-09-01 07:04:55 i Allmänt

Så här tidigt har jag inte varit uppe på väldigt länge. Vi har föreläsning vid åtta idag och slutyar vid tio. Jag kommer att vara hemma igen innan maken ens vaknat :). Rätt skönt, det är som att ha en helt fri dag till att plugga på. Så kan man vila lite imorgon när vi egentligen har självstudier. Eller så pluggar man båda dagarna, vilket jag med handen på hjärtat lär göra eftersom jag känner mig själv ganska väl.

Introduktionen igår var rätt tråkigt. "Det här är moodle..." "Det här är studentmailen...". Som jag förutspådde så är det många nya och allting måste gås igenom från grunden vilket är helt förståeligt. Dock tyckte jag att vår kursledare inte hade behövt gå igenom alla kursdokumentet i detalj - vi är vuxna människor som alla kan läsa själva (tror och hoppas jag i alla fall).

Idag har vi föreläsning om genuspsykologi och jag ska köra förbi någon mack och köpa mig en balja kaffe att ha med - jag gillar kaffe.. :). Cafeterian är inte öppen så tidigt och min fina termos som jag köpte tidigare har blivit obrukbar. (Jag glömde att jag hade gammalt kaffe med mjölk i den i flera dagar och stanken från den sen så sura mjölken har satt sig i stålet. Uuääck.)

Nåja. Nu är det morgontoalett och sen ska jag bege mig.

Hörs

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela