emmaterese

- en dagboksblogg -

Mar. 04, 2013

Publicerad 2013-03-04 17:43:27 i

Idag var det dags för jympa på Friskis igen. Emelie hade tid med Siri på bhv vid 9.15 och skulle hämta oss direkt efter och då skulle vi hinna till jympan vid 10. Vid tjugo i tio får jag ett sms om att de äntligen var klara på bhv och att de var på väg för att plocka upp oss. När de kom hit var vi nåda rejält stressade, Harrys babyskydd krånglade och både Harry och Siri skrek för full hals. Emelie och jag såg på varandra och bestämde oss för att strunta i Friskis. Istället gick vi upp och drack kaffe och åt frukost i lugn och ro. Efter det tog vi en promenad ner till köpstan där jag fick smakråd om vilken vårjacka jag skulle köpa och sen bjöd Emelie på semla som vi gick hem och fikade på. Det kändes som ett bättre alternativ för dagens aktivitet än att stressa in till stan för att ändå komma för sent till gympan.

Eftermiddagen har bestått av lite städande och plockande. Imorgon ska vi åka in till stan för att ansöka om pass. Bäst att fixa sig lite så att man blir vacker på passbilden :).

Lite bilder, såklart:
Kommentarer

Postat av: Mormor Pia

Publicerad 2013-03-04 19:22:04

Klokt beslut! Stressa är inte bra för någon.
Kram

Postat av: Louise

Publicerad 2013-03-06 17:11:08

Fin jacka!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela