emmaterese

- en dagboksblogg -

Dec. 05, 2012

Publicerad 2012-12-05 23:05:26 i

Harry har ärvt ett babygym av lill-kusinen. Bland mycket annat. (Det är en väldig förmån för Harry att ha, inte mindre än, tre kusiner som han kan ärva saker från). Ikväll när Knoen var pigg efter maten fick han prova sin nya sysselsättning och jag tror att han gillade det :). Han har ju börjat följa saker med blicken och ikväll låg han och kikade på alla grejer i gymet samt på den randiga bågen där allt hänger. Det var riktigt skojigt att se.

Tänk vad bebisar utvecklas snabbt. Allt detta på bara tre veckor. Snart är han en månad gammal. Mammas lilla älskling.

Harry och hans babygym:

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2012-12-06 14:05:49

Nu kommer en fråga till, tittade bakåt i din blogg och såg att du äter levaxin och hade struma! Det här jag också, blivit mycket provtagning under graviditeten tack vare det! Hur har du mått och påverkar det dig? Jag har opererat bort min sköldkörtel och får andra dosen levaxin flera gånger än under graviditeten! Hoppas du mår bra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela