emmaterese

- en dagboksblogg -

Nov. 20, 2012

Publicerad 2012-11-20 07:52:34 i

Då har vi varit hemma i några dagar och jag börjar kunna varva ner lite nu. De första dagarna hade jag extremt svårt att ens sitta ner och äta eller vila en stund. Nu känner jag också att mina känslor börjar stabiliseras och jag brister inte ut i storgråt i tid och otid. Det är skönt.

Sömnen är det lite si och så med. Säkert som för alla andra nya föräldrar. Knoen är rätt orolig mellan kvällens sista mål mat och nattens första. När han ätit där vid 04-05 så sover han lugnt efter det till nästa mål. Mellan 00-04 är han knorrig och somnar inte in ordentligt utan det är ett evigt iputtande av nappen och buffande i rumpan. Men - han är idag en vecka gammal och den här lilla rutinen han lagt sig till med nu kommer säkerligen förändras så fort jag och maken vant oss vid den ;).

Igår var vi på återkoll på BB-hemvård. Harry fick alla rätt :). Han kan han. Han har gått upp 80 gr sedan i fredags, är inte torr i huden (vet inte varför de kollar det men det fanns på hennes lista), han är inte gul, rosig och varm, naveln har trillat bort, han är sånär som på 10 gr uppe i födelsevikten etc etc. Ja, han mår väldigt bra helt enkelt :). Det värmer hjärtat hos två nyblivna föräldrar.

Idag ska jag och Knoen hälsa på hemma hos kompisen E med hennes lilla S som föddes nio dagar före Harry. Så hon är både äldre och visare och ska idag lära Harry allt hon kan ;).

Kommentarer

Postat av: Mia Svenberg

Publicerad 2012-11-21 14:55:48

Åh vad mysigt det ser ut där han ligger. Njut av tiden för plötsligt är dom stora. kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela