emmaterese

- en dagboksblogg -

Saknar ni mig? :)

Publicerad 2012-11-01 17:58:29 i

Varför skriver jag inte? Ja, det är en helt legitim fråga som kan besvaras rätt enkelt - det finns inte så mycket att skriva. Jag har mest ont i ryggen och tar dag för dag och hoppas att jag en dag ska vakna och må bättre. Dock har jag fått en helt underbar läkare på specialistmödravården som är varm och empatisk och förstår att de senaste månaderna varit oerhört tuffa. Hon tar så väl hand om mig och idag ringde hon bara för att höra hur jag har det. Hon hade varit ledig i tre dagar och ville uppdatera sig på läget. Det tycker jag visar hur bra hon är!

Hon har också lovat att hon ska göra vad hon kan för att jag ska slippa gå över tiden. Nästa vecka har vi en tid hos henne för att göra upp en plan för förlossning och de kommande veckorna. Spännande :).

Vi har förresten köpt oss en ny säng :). Den där fina vi såg på Ikea. Nu har vi ett vuxet sovrum med en riktig säng och inte bara två nittiosängar hopsatta med ett spännband. Vårt sovrum är så fint nu så jag står i dörröppningen i långa stunder och bara tittar in och ler. Sen monterade vi någon annans säng idag också. Små Ufon måste ju också ha någonstans att sova ;). Dock är den inte bäddad än, vi tar ett steg i taget.

Imorgon ska jag hem till en av de andra mammorna i föräldragruppen och fika. Det ser jag fram emot, mycket :).

Här kommer en bild på nya sängen. Vi hörs imorgon eller så.Kommentarer

Postat av: Mamma Pia

Publicerad 2012-11-01 18:15:30

Det blev jättefint. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela