emmaterese

- en dagboksblogg -

Söndag kväll

Publicerad 2012-11-04 21:12:04 i

Imorgon ska vi in till lasarettet och träffa vår underbara läkare och planera förlossning. Sen ska vi kika och mäta på Ufot som vanligt :).

Det ska bli spännande att se vad som sägs. Hon ska kolla om det finns några tecken på att kroppen börjat förbereda sig inför förlossning. Om den har det så blir det lättare vid en eventuell igångsättning. Jag har läst på en massa om det och jag har förstått att det kan vara extremt klurigt att få igång en förlossning om kroppen är helt oförberedd. Då slutar det lättare med sugklocka eller akutsnitt. Jag har dock haft molande värk i några dagar och lite andra småtecken på att kroppen jobbar på.

Så vi får se, helt enkelt.

Ufot har också fått en plats att sova på nu :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela