emmaterese

- en dagboksblogg -

Växa enligt kurvan

Publicerad 2012-10-25 20:11:17 i

Idag var vi inne på sjukhuset och specialistmödravården för att göra ytterligare ett tillväxtultraljud. Det visade att Ufot växer som han ska enligt sin egen kurva och det finns ingen anledning till oro enligt läkaren :). Vi ska tillbaka igen om några veckor för att försäkra oss om att han fortsätter på sin kurva.

Jag och maken tycker så fantastiskt mycket om vår läkare på Specmödravården. Hon är så varm och kunnig och vi litar verkligen på henne. Det är en sådan läkare man vill ha om man någon gång blir tvungen att lägga sin bebis välmående i någon annans händer. Man kan ju hoppas att det är hon som jobbar när det är dags för mig att åka in och föda. Det är nog att önska på för mycket, men hoppas går ju alltid :).

Ikväll är jag annars väldigt trött och lite ledsen. Har ont i min rygg :(. Jag stoppade precis in en halv sats kladdkaka i ugnen som jag tänkte smaska lite på till "Hela Sverige bakar" sen.

Hejdå för idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela