emmaterese

- en dagboksblogg -

Kvinna gör comeback

Publicerad 2011-11-28 21:37:39 i Allmänt

Idag är jag tillbaka till jobbet efter några veckors vila. Jag mår mycket bättre och det är roligt att vara tillbaka. Jag ska ha jouren inatt och imorgon ska vi träffa bebisen och svägerskan. Mycket trevligt.

Lek, advent och storm.

Publicerad 2011-11-27 17:05:20 i Allmänt

Idag började vi dagen med ett besök hos min fina vän C :). Där fick jag den stora äran att leka med finaste lilla H. Som jag tror att ni ser på bilden nedan.

På väg hem från Hultsfred stannade vi i Aby på gårdsbutiken och handlade lite lyxgott inför kvällens adventsgäster. Jag tror att det finns en bild som visar det också :).

Spännande att blogga från mobilen, jag vet inte riktigt hur saker och ting blir. :)

Nu kommer snart gästerna och vi får se om strömmen håller hela kvällen. Spännande väder också :).

Kvinna tappade öronen mitt i gatan

Publicerad 2011-11-24 07:59:40 i Allmänt

Nej, så illa är det inte. Men jag har dubbelsidig öroninflammation. Man pratar ju ofta om så kallade öronbarn. Barn som ofta har problem med öronen. Men varför är det ingen som pratar om öronvuxna? Vuxna som ofta får problem med öronen. Vuxna som jag.

Sömnsjuka fallit över Ö'n?

Publicerad 2011-11-21 21:11:35 i Allmänt

Idag har jag mest sovit, haft en sådan där dag där jag verkligen lyssnar på kroppen och gör vad den säger åt mig att göra. I detta fallet att sova. Maken är jätteförkyld och vi gör så lite som möjligt. Nu sitter jag vid tvn och hoppas att jag kan sova snart igen.Kvinna talar ut

Publicerad 2011-11-20 10:51:23 i Allmänt

Flytten har gått jättebra! Vi fick superduperfin hjälp från två av makens vänner och svägerskorna kom hit och höll mig sällskap när jag lagade lunch till flyttgubbarna. Vi har kommit på plats fort och idag har vi bott här i två veckor! Det känns som mycket längre. Direkt kände vi att "ja, det här är vårt hem, här kommer vi att trivas..". Även om vi har ett helt rum mindre så är det här hemmet hundra gånger mer hem. Rocken var bara en mellanlandning. I Rocken kom vi, till exempel, aldrig så långt att vi satte upp tavlor och så, här satte vi upp dem redan första veckan.

Vi äter väldigt nyttigt nu också. På onsdag är det fyra veckor sedan vi la om vår kost och både jag och maken har gått ner i vikt :). I fredags tillät vi oss att mumsa på några av svägerskans mycket goda lussebullar men annars håller vi oss strikt till nyttigheter. Det känns superbra! Vi försöker komma ut på så mycket promenader som möjligt också. Det behöver inte vara så långa promenader varje gång, det viktiga är att vi kommer ut.

Jag har varit hemma från jobbet en vecka och ska vara så en vecka till. Jag började visa utmattningssymtom och svimmade några gånger, fick synbortfall och annat läskigt. Men, nu efter en vecka, känner jag mig mycket piggare men det känns som att jag verkligen behöver en vecka till och sedan kommer jag att vara tillbaka på jobbet med full kraft! Somd en Emma som jobbade där i somras. Det är ju henne jag vill vara när jag är på jobbet. Den Emma som personalgruppen bad chefen om att få som kollega. Den Emma is the shit!

Nu har jag äntligen bloggat lite mer. Jag ska ge mig själv en ny bloggutmaning: Minst ett inlägg om dagen till och med den 27:e nov. Det är en vecka. Sedan är jag förhoppningsvis igång och bloggar utan utmaningskrav.

Kvinna gör ett trevande försök

Publicerad 2011-11-19 20:56:35 i Allmänt

Nu är det sådär igen. Att det har varit så länge sedan jag bloggade att det känns jobbigt att komma igång igen. Ska detta inlägg kunna få loss blogg-proppen? Vi kan ju hoppas, har lite att berätta om flytten och så. Hoppas att det blir ett inlägg till imorgon. Ska kanske ge mig själv en bloggutmaning igen. Det får vi se imorgon, det också.

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela