emmaterese

- en dagboksblogg -

Feb. 09, 2013

Publicerad 2013-02-09 12:57:58 i

Vi är bortbjudna på middag ikväll. Det ska bli jättekul och vi ser fram emot det både maken och jag :).

Jag släntrade in på HM tidigare idag för att se om de hade något fint och billigt som jag kunde ha på mig ikväll och hittade en fin klänning för 199 kr. Helt klart överkomligt men samma sekund som jag tog tag i galgen så räknade jag efter och insåg att jag kunde få två t-shirt, ett linne och en övertröja för samma pris.

Hatar att vara förnuftig. Nu har jag fler bra och användbara basplagg i garderoben men ingen ny klänning till ikväll. Nåja, vad är väl en bal på slottet? :)

Lite pics:

Feb. 04, 2013

Publicerad 2013-02-04 18:02:12 i

Jag hann ju inte blogga klart i morse eftersom min älskade son vaknade. Jag höll på att berätta om hur jag och Harry varit vaken en hel natt och skulle sedan jämföra med den senaste natten där ovan nämnda bebis sov som en stock. Det är väldigt omväxlande med barn, den saken är säker :). Idag har Kno-Kno varit som en solstråle hela dagen, tex, som en kontrast till de senaste dagarna då han har varit rätt gnällig och ledsen stundtals. Omväxlande, var ordet.

Det var skoj på jympan idag och jag ser redan fram emot nästa vecka. Men det beror nog mest på att det är roligt att träffa de andra mammorna och bebisarna. Och att göra något - att komma ur lägenheten. På torsdag ska det bli ännu ett besök på öppna förskolan där de har babysång och det blir troligen lika trevligt denna vecka som den förra :).

Vi kör på lite bilder va?! Många av dem har ni kanske sett på instagram, men alla mina läsare har inte instagram så jag lägger ut bilderna här också :).

Ha det så gott!

Feb. 04, 2013

Publicerad 2013-02-04 07:37:31 i Allmänt

Jag veeeeet.. Skitlänge sedan jag bloggade nu. Jag ska försöka bättra mig och bla bla bla, ni vet hur det brukar låta.

Knoen växer så det knakar. Han har börjat skratta med ljud vilket är fantastiskt underbart och otroligt smittande. När han skrattar, så skrattar vi. Det låter inte som riktigt bebisskratt ännu, men han är på god väg. I morse låg han i min famn i sängen och skrattade i sömnen. Jag började också skratta högt och där låg vi som två tokstollar och skrattade ikapp. Kärlek!

Idag ska vi på föräldrajympa på friskis igen. Så skoj! Vi blir hämtade vid tjugo över nio av E och Harrys bästis S och sedan åker vi mot stan!

NAtten till igår var en riktigt jobbig natt. Jag var vaken mellan 00.45 och 06.15... eller, vänta, nu vaknar Kno-Kno. Måste gå.

HörsOm

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela