emmaterese

- en dagboksblogg -

May. 05, 2013

Publicerad 2013-05-05 09:18:02 i

Jag tänkte att jag skulle berätta att Harry klarade sexmånadersbesiktningen :). Dr Sven sa att han utvecklas fullständigt normalt. Skönt att få det bekräftat även om vi inte trott något annat. Nu väger han 6820 g och är 62,5 cm lång. Han sitter, som ni ser i förra inlägget, stadigt nu men man får bygga upp med kuddar runt då han fortfarande tappar balansen ibland. När han ramlar mot kuddarna så skrattar han och sen försöker han sätta sig upp igen - och lyckas nästan utan hjälp. Han blir så stor.

Om drygt en månad åker vi till Bulgarien! Det ska bli såååå roligt även om det är en massa saker som låste lösas rent praktiskt först.

Mitt sällskap i soffan just nu:

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela