emmaterese

- en dagboksblogg -

Lördag 14.10

Publicerad 2008-06-07 14:12:22 i Allmänt

Idag har jag serverat fika till över 400 personer. Det gick bra men det var väldigt stressigt under tiden. Sen har jag också gjort landgångar till en hel studentklass samt städat efter drygt 400 människor varav femtio uppenbarligen inte visste hur man slänger en plastmugg i någon av de sopsäckar som stod utplacerade i matsalen. Jag önskar att jag hade haft en stegräknare på mig idag då jag inte har varit still en sekund. Anna Skipper hade varit nöjd. Jag har verkligen fått ordentligt med vardagsmotion de här dagarna i köket, det känns i hela kroppen.

Nu har jag duschat och ska bara vila resten av dagen. Jag ska nog börja med att gå ner i trädgården och läsa en stund i solen.

Hörs

Kommentarer

Postat av: Mamma Pia

Publicerad 2008-06-07 15:10:11

Låter som en väldigt kämpig dag. Vila nu ordentligt.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela