emmaterese

- en dagboksblogg -

måndag 20.49

Publicerad 2008-06-09 20:58:11 i Allmänt

Arbetsveckan började med att jag fick ta med mig barnen och gå till en stor lekpark som ligger relativt nära skolan. Väl där lekte vi alla som bara den. Jag klättrade i den stora klätterställningen och utsåg mig själv till kapten på sjörövarskutan. Min besättning bestående av fyra barn med mycket egen vilja gjorde dock myteri mot sin kapten och jag fick sitta i hålan och skämmas och stanna där till jag blev snäll. Sen åt vi äpple innan vi begav oss tillbaka till förskolan för vattendrickande och lunchätande. Eftermiddagen spenderades inomhus då hälften av skaran somnade som små stockar efter maten och vi andra ritade tills det var dags för mellanmål. En väldigt bra jobbdag med idel glada miner och mycket skratt och skoj.

Jag hyrde två filmer på vägen hem och vi har redan sett "Hot Fuzz", mycket rolig brittisk actionkomedi. Kvar har va "30 days of night", en vampyrfilm som utspelas i Alaska när solen har försvunnit i 30 dagar. Kan ju inte vara annat är bra... eller?! ;). Nu är det dock snart "Lyxfällan" på trean. Jag älskar det programmet! Varje vecka blir jag förfärad över hur dumma människor är som försätter sig själva i sådana dumma ekonomiska situationer.

Imorgon jobbar jag igen men börjar inte förrän 13. Vi pratade idag lite löst om att jag ska börja ta några öppningar också. Då kommer det antagligen bli så att jag får jobba två timmar mellan 6 och 8, sen åka hem och komma tillbaka vid den tiden som schemat visar. Inte världens roligaste arrangemang kanske, men det blir ju några extratimmar i alla fall.

Hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela