emmaterese

- en dagboksblogg -

... den där ryggvärken.

Publicerad 2011-03-28 12:06:10 i Allmänt

Idag hade jag ett möte inne i stan. Jag är nästan aldrig inne i stan längre, minns faktiskt inte när jag var där senast. Jag kom lite tidigt så jag tänkte att jag kunde ta mig en liten promenad och fönstershoppa lite. Det hade varit så himla mysigt och skönt om bara vårvädret hade infunnit sig idag också. Det har varit superväder i nästan en vecka men såklart skulle det regna och blåsa just idag när jag hade möjlighet att vara ute lite. Det var kallt att jag blev tvungen att kila in på Åhlens och köpa mig en halsduk på rean på rean. Tur att jag inte tog min lilla tunna vårjacka också.

Fick just ett sms från posten där det stod att jag ku kunde hämta mitt paket från ellos. Det ska jag göra alldeles strax och jag tror inte att jag orkar ringa och härja med dem om att min expressleverans inte blev så express. Jag menar, tid är också pengar och frågan är om det är värt att sitta i telefonkö och sedan skälla på någon stackars kundtjänstmänniska som inte kan ordna så att paketet kom fram i fredags i alla fall. Så jag tror att jag släpper det.

Annars har jag tänkt att jag skulle göra lite core-övningar nu. Jag vill verkligen få bukt med...


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela