emmaterese

- en dagboksblogg -

... han kan sluta nu ;).

Publicerad 2011-03-30 17:44:53 i Allmänt

Sen började elen fungera igen. För att sedan sluta att fungera. För att sedan börja igen. Och så höll det på några vändor tills elen till slut började fungera utan att sluta igen. Men vi var några timmar utan el och det var lite speciellt.

Ett tag satt jag och funderade på hur vi skulle kunna fixa middag utan el. Jag tänkte att ååååh, nej! Nu kanske vi måste åka och köpa dyr, fettig, men å så god snabbmat istället för att äta helfabrikat-kroppkakorna vi har tinade i frysen... Men sedan, som ni vet, så kom elen igång igen så jag fick snällt ställa mig och steka de där kroppkakorna. (Som egentligen inte ens kan kallas för kroppkakor nu när man vet hur riktiga kroppkakor ska smaka.) Men, men, de är goda på sitt sätt också.

Till sist vill jag bara tala om för Uri Geller att...
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela