emmaterese

- en dagboksblogg -

... de hänger jag inte ut här.

Publicerad 2011-03-18 21:37:56 i Allmänt

Jag tänkte att jag skulle berätta för er om alla de bloggar jag har på min fastdial - mina favoriter.

Fotbollsfrun - Malin Wollin. Skriver om sitt liv på ett ibland provocerande sätt. Uppdaterar dock lite för sällan, vilket är tråkigt.

Katrin Zytomierska - Vet inte alls varför jag läser den här bloggen egentligen. En kvinna som skriver en massa provocerande saker. Hon hatar tjocka människor, fattiga människor och alla som inte följer hennes favoritdiet lchf. En ganska jobbig blogg egentligen som jag inte tycker att ni ska börja följa.

Arbogamamman - Emma Jangestig. Mamman till Max och Saga som mördades av tyska Christine Schürrer för tre år sedan. Emma höll själv på att stryka med. Hon skriver om livet efter morden och om sin nya lilla dotter.

Beautifulones - Annika Marklund. Liza Marklunds dotter som skriver vacker prosa. Just nu är det lite mycket av hennes katter, enligt min smak. Helt klart läsvärd.

Ketcupmamman - Karin Lindell. En humoristisk vardagsblogg som oftast lämnar ett leende på läpparna.

Lady Dahmer - En rabiat feminist med orakade armhålor. Hon skriver om allt det som jag tänker men inte orkar skriva om. En kvinna som jag har väldigt mycket respekt för.

Alla får plus - Alex Schulman. Jag var ett stort fan av Alex pappablogg och jag gillar verkligen denna också. Gillar tonen han har, han är väldigt ödmjuk och skriver intressant och innefattande.

Amanda Schulman - Alex fru. En blogg som lämnar mig tämligen oberörd, likväl läser jag den varje dag.

Den nya bloggen - En mycket välskriven vardagsblogg från en Jennie som bor i Karlskrona. Hon har bland annat språkskolor där hon belyser vanliga grammatikproblem. Skoj med mycket humor och glimten i ögat.

Vuxna människor har inte hamstrar - En mycket humoristisk vardagsblogg som, precis som ketchupmamman, visar att det är helt okej att inte vara helt perfekt.

Underbara Clara - Något som ovanligt som en husmorsblogg hos mig. Journalist som bor i Umeå och som hela tiden visar upp bilder på hennes oklanderliga yttre och hem. Lite småjobbigt sådär.

Gaymasen - 20-årig kille från Dalarna som bor i Skövde med sin sambo "Pussen". Handlar väldigt mycket om allt godis som han äter, vilket är skoj. En skön blogg med mycket hjärta och hjärna.

Våra skitungar - Om ett privat uppstartat hem för gatupojkar i Uganda. Inspirerande och med massor av hjärta!

Schulmania - Calle Schulmans välgörenhetsblogg som jag berättat så många gånger om för er. Den kollar ni ju också dagligen nu.

Johannas tårtor - En blogg av och med en tjej som bakar just tårtor. Fantastiskt fina tårtor dessutom. Kollar där och gottar mig.

Anita Schulman - Calles fru. En blogg som även den lämnar mig tämligen oberörd, men likväl läser jag den. Varje dag. (Har hela familjen Schulmans bloggar på favoriter. Illa?)

Sen har jag några privata bloggar på folk som jag känner, systern och lite kusiner och så, men...


Kommentarer

Postat av: Mamma Pia

Publicerad 2011-03-19 08:21:50

Tack för många tips, jag har undrat vart Alex Schulman tagit vägen.

Kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-20 15:24:09

Jag läser också de bloggarna, bortsett från Amanda Schulmans och Gaymasen och tårtbloggen. Underbara Clara ger mig mest dåligt samvete över att jag aldrig orkar baka och städar kylskåpet för sällan men bloggen inspirerar med sin inredning också... Katrins blogg läser jag också, men jag tycker den är rätt jobbig. Rolig stundtals men långt ifrån min egen verklighet, stockholmsbloggarna tenderar att bli rätt ointressanta för en lantis som mig... ;).

Postat av: Jonsine

Publicerad 2011-11-19 13:16:36

Your site is best for specialist! i Like IT!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela