emmaterese

- en dagboksblogg -

Dec. 24, 2012

Publicerad 2012-12-24 07:18:17 i

Inatt har vår lilla Knoe sovit sex timmar i sträck. Det är dubbelt så länge som det brukar vara. Jag vaknade i panik en gång i timmen och kollade om han andades och han sov så gott så gott :). Vår lilla duktiga kille. Han är så fin. Kärlek!

Detta sovmaraton ledde ju till att jag sovit riktigt bra inatt. Tror att detta varit den bästa sovnatten sen Harry föddes. Så skönt! Och då bör man betänka att vi har väldigt bra nätter över lag annars också. Så nu sitter jag i sängen med en podcast i öronen, en sovande bebis på bröstet och en snarkande make bredvid mig. Jag har druckit en kopp kaffe och känner att detta blir en bra dag :).

God Jul på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela