emmaterese

- en dagboksblogg -

Dec. 28, 2012

Publicerad 2012-12-28 22:49:51 i

4400 gram och 52 centimeter lång. Wow. 60 gram från två kilo upp och en hel decimeter längre. Jag är så glad över att han växer så bra men blir samtidigt smärtsamt medveten om att tiden går ruskigt fort. Han är ju så himla stor nu! Inte bara rent kroppsligt utan också mentalt. Det märks att han utvecklas något enormt och att hans sinnen blir starkare för varje dag. Han ler, svarar med joller när vi pratar med honom och han försöker få sina armar och händer att lyda honom (med varierande resultat kan tilläggas) för att nämna några av sakerna som händer med vår Knoe.

Imorgon får Kno-Kno (kärt barn har många namn) besök av sin gammelmoster. Alltså Mickes moster :). Det ska bli trevligt.

Bild från kvällsmyset innan sänggåendet. Underbart att ligga med honom på bröstet och sniffa honom på huvudet.. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela