emmaterese

- en dagboksblogg -

Dilemman kring mat

Publicerad 2012-12-19 18:35:41 i

Jag har insett att något som är väldigt svårt när man går hemma ensam med en bebis är att hitta tid att äta. Oftast när jag tänker att det är dags för mig att äta så är det något som behöver göras med Knoen först. Och - så ska det ju givetvis vara! Men det blir tyvärr så att jag slänger i mig en godisbit eller tar några tuggor på ett kex eller i bästa fall ett äpple och sen när jag väl har tid att äta så har hungern gått över. Blir ett moment 22.

Jag försöker dock se till att ha färdigrätter hemma. Då blir det mer att jag äter när det är så lätt att få fram mat på bordet. Sen så tycker jag att de oftast är goda också. Det har jag alltid tyckt :).

Så mitt nyårslöfte är att jag ska bli bättre på att äta. Jag måste ju orka vara igång för min älskade sons skull :).

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-12-22 08:43:04

En fördel med att amma, då blir man så hungrig att det inte går glömma att äta:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela