emmaterese

- en dagboksblogg -

Föräldrar i grupp

Publicerad 2012-10-16 09:09:20 i

Vår kran i köket har läckt i någon vecka. Alltså inte bara droppat utan det har runnit och stundtals sprutat från fästet. Vi har väntat på att fastighetsskötaren ska komma och byta den och givetvis kommer han just den morgonen när diskhon är full av disk och diskbänken smutsig och dan. Jag var dock uppe och påklädd vilket var skönt. Nu åkte han för att äta frukost men han kommer tillbaka sen. Verkar vara en besvärlig kran att byta.

Idag är det föräldragrupp igen. Jag ska åka dit ensam idag då vi tycker att det är viktigare att maken är hela dagen i skolan idag. Han var sjuk några dagar förra veckan och det är viktigt att han inte får för många frånvarodagar innan Ufot kommer. Jag är i vecka 35 nu förresten :). Idag ska vi visst slås ihop med en annan grupp också. Spännande.

Nähe. Idag ska jag försöka komma till skott med att ringa lite viktiga samtal. Håll tummarna.

Hejhej

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

EmmaTerese

Jag heter Emma och bor tillsammans med min man på Öland.Jag jobbar vanligtvis inom vården och trivs utmärkt med det. Jag älskar att se på tv-serier och skriver gärna om det. Annars handlar den här bloggen om mitt liv som är precis lika vanligt och tråkigt som de allra flestas :). Vi blev föräldrar i November så just nu skrivs det mycket (mest) om vår son och livet som bebisförälder. Välkommen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela